Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lupi

piotr i paweł jak tam jest??

Polecane posty

Gość lupi

prosze o pomoc osoby ktore pracuja lub pracowaly w piotrze i pawle zostalam zaproszona na rozmowe(otwieraja w/w market u mnie w miescie) dlatego chcialabym sie zorientowac jak tak jest.jakie zarobki?ile osob tak pracuje.i czy jest to bardzo ciezka praca

no wiec tak: piotrek jest spoko ogolnie nie jest zbokiem ani nic z tych rzeczy, gorzej z pawlem czesto trzeba mu dawac.. zeby nie zwolnil

Gość maturka4
Przede wszystkim jest drogo. Nie wiem, na jakie stanowisko cię chcą, ale to typowy market, to co sie pytasz!!!

Gość lupi
prosze o pomoc!!jest tu kto

Gość lupi
ja tez nie wiem na jakie.dopiero ide na rozmowe.a czy sa tam szkolenia??

Gość kseos15
tez mnie ciekawi ile zarabia np. kasjerka?

Gość gdyby na niby
zakupy robi się całkiem przyjemnie, poza tym, że drogo to przyjemny wystrój. ale podobno - tak tu przeczytałam http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,4099 nie traktują za dobrze pracowników

Gość gość
jedna dziewczyna pisała tu chyba o tym sklepie jak tam pracowała to tragedia, niskie pensje, nadgodziny, złe traktowanie pracowników ale to było dawno temu może teraz i w innym miejscu jest inaczej

Gość gość
nie jestem czy to było o Piotr i Paweł ale chyba tak poza tym chcieli pracowników bez doświadczenia chyba tylko dlatego żeby ich wykorzystywać bardziej bo taki pracownik niema porównania, ta dziewczyna pisała że na rozmowie była osoba która pracowała wcześniej w Biedronce to jej nie chcieli