Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrępowany

zakręcona teściowa

Polecane posty

Gość skrępowany

hej mam taki problem mam wspaniałą dziewczynę między nami jest cudownie wiem że to ta jedyna ale jedno mnie bardzo irytuje... Ona ma niesamowity kontakt z matką (nie powiem świetna kobieta bardzo ciepła i miła) są niemal jak przyjaciółki i wiem że ona mówi swojej mamuśce wszystko no właśnie... "Teściowa" wie o wszystkich naszych intymnych sprawach ok nie mam nic do tego przecież to matka i ma prawo, ale jednak bardzo głupio się czuję kiedy żartujemy i mamuśka wypali tekstem związanym z naszymi sprawami. np kiedy moja ukochana miała wolną chatę przez weekend (oj dużo się działo) to za kilka dni przyszedłem i usłyszałem od teściowej "wiesz ale chociaż pościel mogliście przebrać" Nie wiem jak wybrnąć z takiej sytuacji...

Gość skrępowany
a dziś teściowa zaproponowała mi jak moja dziewczyna wyszła do łazienki, szybki numerek w kuchni, bo moja dziewczyna zwierzyła jej się,ze seks na blacie w kuchni ze mną jest cudowny... Czuję się mocno zażenowany w takim układzie... już nie wiem, kiedy ona żartuje, kiedy mówi serio..najgorsze jest to, że często odwiedza nas sama bez teścia, bo on ciągle wyjedza w sprawach służbowych. co mam robić..?

Gość skrępowany
Dzięki za podszyw... ten ostatni to nie mój... a tak powaznie jak mam pogadac z ta kobietą?

Gość xD chłopie weź sie w garść
Nie potrafisz pogadać z laska że ma trzymać język za zębami i manie gadac wszystkiego starej? xD