Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowa_Króliczka

Podniecenie wbijajcie!

Polecane posty

Gość Różowa_Króliczka

Chciała Bym Z nienacka zaskoczyć mojego faceta. Chciała bym Go bardzo podniecić. Uprawialiśmy juz sex oralny i analny, ale chciała bym Przed tym go w chuj podniecić. Macie jakies pomysły ?

Gość Różowa_Króliczka
czyli tak żeby już nie mógł wytrzymać i żeby na mnie wskoczył

Kup sobie w sex shopie seksowny strój służącej... gdy on położy się już spać przebierz się i przygotuj wino... weź kieliszki, wejdź do sypialni... Rzuci się na pewno...

Gość Różowa_Króliczka
To jest nawet niezły pomysł ! ; ) dzięki dama ; ) a znacie jakieś inne bez przebierania ?

Wiem... mam w tym doświadczenie.. Inne hmm... zadzwoń lub wyślij do niego sms-a gdy on jest np. w pracy.. Napisz, że to bardzo ważne, że coś się stało... On przestraszony przyjedzie i zastanie Cię w łóżku nagą... Obok będą się palić świece.. nastrojowa muzyka... Powiedz mu, że masz dzisiaj na niego ochotę... Każdy normalny mężczyzna by się podniecił.

Gość Różowa_Króliczka
Jak narazie nie mieszkamy razem, przyjeżdżam do niego. ; ) Chciałą bym poprostu wejść i go zaskoczyć tak żeby zdarł ze mnie ubranie i żeby powiedział to swoje podniecające i słynne " Chcę cię kotku "

Aha.... Najlepszym sposobem jest ubranie podniecającej i seksownej bielizny.. Pojedź do niego ... Wejdziesz do pokoju, rzucisz go na łóżko... powoli zaczniesz się rozbierać... zapytasz się go wtedy... Czy Cię pragnie ? i Co będzie z Tobą robił ?

Gość Różowa_Króliczka
i jutro tak też zrobie! ; ) dzięki ;*

Gość Różowa_Króliczka
chciałam jeszcze nadmienic, ze tym facetem jest powszechnie tu na Kaffe znany Roman :)

Gość Zal
Przywiąż sie naga drutem do kaloryfera i wluz se co do doopy

Proszę... Cieszę się, że mogłam pomóc.. Napiszesz później czy zadziałało ? Jeśli chodzi o przywiązanie do kaloryfera to nawet całkiem dobry pomysł :) Będziesz taka bezbronna, uwięziona, on Cię taką zastanie, w seksownej bieliźnie.... Nie ma mowy, żeby się oparł :) Tylko bez wkładania...!

No widzicie !! Wiadomo co mężczyźni lubią ;) Najlepsze jest jeszcze przetrzymywanie.., że on już nie może wytrzymać, a Ty go odpychasz... nęcisz, kusisz, ale przez jakiś czas nie dopuszczasz do siebie :D

Gość Różowa_Króliczka
Ktoś sie za mnie podzył ! : | żal..