Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipidowy wachlarzyk

taniec ponad wszystko

Polecane posty

Gość lipidowy wachlarzyk

dlaczego dla dziewczyn tak bardzo wazne jest czy potencjalny kandydat na partnera potrafi tanczyc? jesli nie, to dostaje od razu na starcie mniej punktow... czy naprawde nie ma wazniejszych spraw w zyciu niz pokazac sie na jakims wiejskim weselichu? i dlaczego co druga obecnie dziewczyna interesuje sie salsą i tancem brzucha? co to za nowa moda jakas? dziewczyny, odpowiedzcie prosze.

Gość ja poznalam swojego
męzą jak nie bylo jeszcze tanca z gwiazdami anie salsa nie byla w Polsce modna. A mimo wszytko taniec był zawsze wazny, wspolny taniec, zgranie sie, rozumienie bez słow tylko za pomoca rytmu jest dla mnie przyjemnoscią. Impreza z partnerem zle tanczacym jest potwornie meczaca a z nietańczaczym nudna. Taniec, muzyka bardzo czlowieka wzbogaca. Dlaczgo wiejsckie weselicha? nie bylismy akurat na takim, a przetanczylismy mnostwo razem

Gość lipidowy wachlarzyk
aha, czyli jak facet nie umie tanczyc to nie moze byc partnerem, tak? niewazne ze moze miec 1000 innych zalet... ?

Gość Różowa.landrynka
dlatego, że jak ktoś się zgra ruchowo ze sobą w tańcu, to tak samo będzie w sexie :) ...wiesz te same ruchy, ten sam rytm, tempo...

Gość lipidowy wachlarzyk
ale moge nie umiec ruszac sie na parkiecie a seksie byc git. i co na to powiesz?

Gość moze dla kogo innego moze
ale dla mnie nie. Oczywiscie oprocz tego powinien miec te 1000 innych zalet. Przyjaznic sie z nietanczacym moge, ale jako facet dla mnie odpada, aseksualny . Ale pewnie sa kobiety, ktorym to nie przeszkadza.

Gość Różowa.landrynka
Pewnie można się nauczyć. Jednak jak dla mnie - osoby która kocha taniec nie wyobrażam sobie związku z kimś kto tylko podpiera ściany. Taniec to radość i świetna zabawa - polecam:)

Gość lipidowy wachlarzyk
a dlaczego jak nie tanczy to aseksualny? moze posuwac swietnie.