Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apple juice new

czy ktoś z Was oglądał RBD przed chwilą skonczył się ost odcinek ?

Polecane posty

ja nie oglądałam 😭 byłam poza domem :O obejrzę sie na YT :classic_cool: to zajebisty serial :D

ostatni odc był mega, razem z współlokatorką oglądałysmy i oblewałysmy (drinkiem) kazdy pocałunek - było ok 20 (my naliczylysmy 20) :D

slub Almy swietny, Alma wygladala jak zwykle nieziemsko z tymi cycami na wierzchu, wzruszające akcje padania sobie w ramiona Almy, Franca, Roberty, Mii i Lohan (którą adoptowali) D&R ? pogodzili sie z inicjatywy Roberty, a potem okazało się, ze dodatkowo ona sprowadziła matkę Diega, więc juz w ogóle szał ciał i uprzęzy :D na koniec przyjęcie w szkole, okazuje się, ze Madariaga ma zreformować szkołę i zmienia zasady tak, aby każdy kto chce się tam uczyć mógł dostać się do Elite Way School. i mnóstwo przemówień, np jedno Roberty, w którym wymienia każdego i coś o nim wspomina. ogólnie cud, miód i malina, tak jak powinno być w ost. odcinku. aaa i Mia dostała pierscionek od Miguela, zapytał ją, czy zechce z Nią być :D słoodko :D mam nadzieję, ze nie męczyłam się na próżno i jeszcze tu zajrzysz :)

😘 nie :D dzięki :) kocham D&R!!!!!!!!!!! a Revertuś był? :) super konietz :classic_cool: będzie mi ich brakować :(

no, obejrzałam :) najlepsza była rozmowa R&D na ślubie Almy i Franca :D oni są słodcy! albo jak Roberta wyznała miłość Mii, takie rzeczy są tylko w serialach 😭 wszyscy ze wszystkimi się pogodzili, tylko "biedna" Sol uciekła.. ;] szkoda, że Reverte było tak mało :( ja też z kumpelą naliczyłam ok 20 pocałunków :classic_cool: wiem, że od 1 grudnia znów od początku.. Roberta znowu obleje włosy Mii :>