Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem załamana szkoda ze dzwo

ktoś jakiś czas temu podał na tym forum podobno przeklety numer

Polecane posty

Na początku myślałam że to jakieś brednie i zadzwoniłam. Odezwał się ktoś i mówił coś w dziwnym języku może chińskim albo japońskim, to była jakaś kobieta słychać była że jest wrogo nastawiona. Możecie się śmiać ale wierze że rzuciła na mnie jakiś czar albo klątwę bo od tego czasu wszystko się wali :O:(:(

Gość Kameona
Po pierwsze nie dziwie sie, ze glos w sluchawce byl wrogi. Tez bylabym wroga jak by polglowki jakies co chwila do mnie dzwonily. Po drugie, zalozywszy, ze bzdura pt. "przeklety telefon" mialaby dzialac, trzeba ostatniego idioty, ktory na wlasne zyczenie mialby na siebie sciagac jakies klatwy. Matko co sie dzieje z tym narodem. Niedlugo slowo "glupi" bedzie komplementem...

Gość jestem załamana szkoda ze dzw
jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Temat powstał jakieś pół roku temu i zanim go usuneli było bardzo dużo osób które w to uwierzyły nie tylko ja!!!

Gość Kameona
No przeciez pisze, ze narod glupieje, co chcesz. Jestes idiotka, wsrod milionow podobnych idiotow, ciesz sie, ze samotna nie jestes.

Gość jakies banialukiee
niech ktoś zadzwoni i zda relacje co usłyszał??

od momentu jak dzwoniłam nie dostaje orgazmów. to jakaś klątwa

Gość przecież 81 to
kierunkowy do Japonii - to po jakiemu miała gadać? :-) Ile zapłaciłaś za połączenie?

nie wiedziałam , że tam po japońsku gadają. myślałam [ a jestem po studiach] , że gadają wszędzie po ludzku czyl;i polsku

Gość to japońskie 0 700 koszt a za
połączenie 1min 100 złotych :classic_cool:

Gość niezle sie zaczyna
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D Do Japonii zadzwoniłaś! Twoja inteligencja powala na kolana! :D

Gość przecież 81 to
Chyba za mało filmów oglądasz, bo nawet kosmici i potwory gadają po angielsku! :-P A ja święcie wierzę w to, co pokazuje tv ;-)

2 niby moje ostatni posty to podszywy jak nie chcecie to nie wierzcie ja was tylko ostrzegam. moze i jest to numer do japoni tego nie wiem:O ale wiem że głos który sie tam odzywa nie jest normalny

Gość jakby ktoś do mnie dzwonił co
chwila z Japonii np. też bym nie była zadowolona i objechałabym tamtą osobę ....po polsku! A kiedyś miałam taką przygodę, że zapomniałam, że w Polsce trzeba wybierać +48 i wybierałam +84 - nikt na szczęście nie odbierał, bo jak potem sprawdziłam - to jest kier. do Wietnamu! :-D