Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra88

ruchy dziecka w ktorym miesaicu???

Polecane posty

Gość sandra88

witam mam maly problem ktory nie daje mi spokoju jestem w 20 tyg ciazy tzn poczatki 20 tyg a nie czuje ruchow dziecka tylko czasem pobolewa mnie brrzuch ale ydaje mi sie ze rosnie i dlatego tak boli po bokach,w sumie jak na 5 miesiac to mam maly brzuszek i strasznie mnie to niepokoi czy sa tutaj mamy ktore mialy taki sam problem jak ja???

Gość ja poczulam w 21

Gość ja poczułam dopiero w 25 tyg.

Gość sandra88
dziekuje wam kobietki odrazu mi lzej:) a i chcialam zapytac jeszcze czy to zle jak od czasu do czasu boli mnie pepek?moze dzinie to zabrzmialo ale wlasnie tak mam...

ja tez jestem w 20 tc, i tez mnie boli w okolicy pępka, poziomo w linii pępka. A co do ruchów to ja powoli zaczynam czuc przelewanie i wiercenie w brzuchu i ty tez lada dzien czy tydzien poczujesz, nie martw sie, to jest naprawde indywidualna sprawa

Ja pierwsze ruchy poczułam w 19tc,ale na to nie ma reguły tak więc sie nie martw ;) bółi w okolicy pępka nie mam i nie miałam, ale to też napewo od ciąży zależy - w tym okresie różne dziwne rzeczy się dzieją z naszym ciałem ;)

Gość sandra88
ja czuje tylko jak klade sie do lozka takie jakby babelki w brzuchu niewiem jak to dokladnie okreslic,moze dlatego za pije wode gazowana czasem ale nie powinno miec z tym raczej nic wspolnego jak myslicie?

Gość sandra88
do justyna_80 a duzy masz juz brzuszek?bo u mnie w sumie widac ale i tak mowia ze jak na 5 miesiac to maly:/

Gość 15 kg do zrzucenia
takie bableki to ruchy dziecka ja je poczulam w14 tyg ciazy :) i odarzu wiedzialam co jest grane :) sama bylam zdziwiona ze tak wczesnie :) a w 16 tyg to byly juz kopniaki :)

Gość sandra88
o kurcze to pewnie juz niedlugo poczuje ruchy w srode ide na usg ciekawe co mi powiedza ciesze sie bardzo bo moja 1 ciaze stracilam i strasznie sie boje:P a tym bardziej ze jestem w Angli a oni nie robia co miesiac badan i ush tak jak w Polsce ale dziekuje wam dziewczyny ze jestescie:D

oj brzuszek to ja mam juz spory.. ale to naprwde nie ma znaczenia, i nie masz sie czym przejmować, zalezy od budowy (ja mam raczej meską budowę tj.brak talii i stosunkowo waskie biodra) i zaczelo mnie wydymac juz w 10tc. A te bąbelki w brzuchu to wlasnie pierwsze ruchy:)

Gość autorko__
te babelki w brzuchu to wlasnie dzidzius :) tez zawsze kladlam sie na chwile na pleach, by to poczuc :) ja poczulam ruchy ok.23 tygodnia, nie martw sie. Niektore kobiety czuja pierwsze ruchy nawet ok.25 tygodnia. To juz niedlugo :) A wielkoscia brzuszka tez sie nie przejmuj- ja ylam plaska do mniej wiecej 23 tygodnia(wtedy nawet nie mozna bylo powiedziec, ze sie za duzo najadlam ;) nie widac bylo nic :) dopiero od 24 zaczal rosnac

Gość sandra88
to nie musze sie martwic:) uspokoilam sie dzieki wam wielkie za wypowiedz:)pozdrawiam

Gość u mnie jest tak samo
zobaczysz, jak ci niedlugo brzuszek wyskoczy :)