Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

Zapraszam osoby z pod znaku Bliźnięta

Polecane posty

Gość sziszaaaa
ta normaly a jaki troche postrzelony ale ok to nie prawda ze ja nie lubie spokoju bo lubie od czasu do czasu ale porzadek nie znam takiego slowa

ja np. jestem wrazliwa ale twarda, troche wredna, szybko mozna mnie wyprowadzic z rownowagi, wscipska:) i takie tam.....

Gość vodka
podobnie jak ja :D do tego borykam się z różnorakimi problemami psychicznymi, chyba, ze to czesc mojego niezrównoważonego charakteru.

moze i nie, tez mam problemy.... na dodatek czesto sie zalamuje ostatnio... problemu w sumie tez robia swoje

Gość Ups...........................
W wielu horoskopach piszą że bliźnięta są towarzyskie a ja jestem tego zaprzeczeniem.

u mnie jest tak ze lubie poznawac nowe osoby i sie zaprzyjazniac... ale czasem... o dziwo wszyscy sie odwracaja- nie wiem co mam takiego w sobie:( przeciez nic zlego nie robie

Gość sziszaaaa
moze jestes zaprzeczeniem tego poniewaz w twoim horoskopie urodzeniowym wplyw maja inne planety

Gość sziszaaaa
ja tez w sumie czasem mam dosc ludzi i wtedy na pewno nie jestem towarzyska

Ja w takie rzeczy nie wierzę ale fakt, że czasami się sprawdza... Jestem towarzyska, szczególnie jak dobrze poznam towarzystwo ;D Mam zakręcony charakter, nie potrafię iść spokojnie ulicą, zawsze coś wymyślę i jest wesoło ! Łatwo wyprowadzić mnie z równowagi, jestem cholernie zazdrosna o partnera (ale jemu się to podoba) ;p Ogólnie mówiąc to ze mną nikt się jeszcze nie nudził, gdyż moje poczucie humoru na to nie pozwala xD Jednak nie wiem czy wszystkie bliźniaki tak mają.. W sumie mało znam ;p

Mnie wcześniej czy później znajomi się nudzą, jedni po miesiącu drudzy po roku a inni po kilku latach,uważam to za wielką wadę.

Gość sziszaaaaa
blizniaki maja to do siebie ze na dlugo sie nie przywiazuja wiec moze to ty sie nimi nudzisz

ja jak sie przywiazuje to na zawsze:) bliscy sa dlamnie bardzo wani- chodz teraz nie mam wcale:( a facet najwaznjeszy- i takze jestem cholernir zazdrosna:)

Gość sziszaaaaa
ja tam mam tak ze moglabym wciaz mowic. uwielbiam referaty i td.

Ja popadam w skrajności gadam jak nakręcona lub milczę jak zaklęta.

takze jestem bardzo rozgadana:) jestem bardzo wrazliwa i latwo mnie zranic:( nie cierpie chamstw, obludy, udawania kogos kim tak naprawde sie nie jest, cwaniactwa itp.

Gość sziszaaaa
no ja tez jestem strasznie wrazliwa. jak jest jakis film smutny to zaraz placze

Jestem b. ambitna ale wystarczy małe niepowodzenie a humor mam zepsuty na cały dzień i lepiej żeby mnie wtedy wszyscy zostawili w spokoju.

czyli jednak to prawda, cos w tym jest:) tez jestem ambitbna do czasu-male nie powodzenie i upadam...zalamuje sie i uwazam najgorsza

Mnie też jak ktoś wq to lepiej, żeby mi się na oczy nie pokazywał bo wzrokiem zabiję ;p Lubię nabijać się z siostrzenicy xD mmm ;p sens mojego życia ! Też nie mogę oglądać oper mydlanych bo grozi mi to spłynięciem makijażuu ;p heeheee ;p I gadam sama do siebie, lubię naśladować ludzi ;]

Może na to ma wpływ też imię. ;-)

Też gadam do siebie, oczywiście jak nikt nie słyszy.

Ja to mam za to słomiany zapał :D jak na bliźniaka przystało mam dwa charakterki ,anioł i diabeł :) Co do wyglądu muszę się zgodzić ,że czasem jestem oceniania za niedostępną ,chamską ,wywyższającą się czyli ogólnie sucz(choć wcale tak nie uważam ) :( a ja bardzo miła jestem :) No i jestem wzrokowcem :) I chyba najgorsze ,mam okropne poczucie humoru :D czasem jak coś wypalę to potem nie wiem czy kogoś nie uraziłam lub czy nie było to na miejscu :O

ja mowie do psa mojego albo... kolegi ktorego zamordowali:( ale to nie o tym topik:(

Gość sziszaaaa
ja lubie byc najlepsza jak ktos jest lepszy to zaczynam go nienawidziec. a jak sie rozzloszcze to jest strasznie tylko ze gniew szybko ustepuje( mam marsa w baranie)

Zapomniałam czasem mam tak ,że jestem romantyczka jakich mało a czasem słabo mi się robi od tych wszystkich słodkości :Ozaczynam być wojownikiem ,człowiek terminator :D