Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

Zapraszam osoby z pod znaku Bliźnięta

Polecane posty

Gość Ups...........................
Ja również długo nie trzymam urazy.

Gość sziszaaaa
ryjek mnie tez na pierwsz rzut oka oceniaja jak wyniosla, niedostepna, powezna ale ja po prostu lubie wszystko wiedziec

Ja też się przyznaję bez bicia - aniołek z różkami, to ja.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja jestem zakrecona, raz towarzyska, raz najchetniej zamknelabym sie sama w domu. nie umiem sie dlugo gniewac na kogos, zawsze mowie co mi lezy na sercu. uwielbiam sie bac, horrory i te sprawy. a i wszedzie mnie pelno, zaczepiam sie, krzycze biegam.:) ale mam takie dwie polowki zupelnie inne

Lepiej dogaduję się z facetami i ze starszymi, z rówieśnikami nie za bardzo mi idzie.

zgadzam sie z usp i heeeee: jak sie na kogos gniewam to muszemu to wygarnac, nawrzeszczec itp:)

oj, ja tez lepiej dogaduje sie z facetami.... lepiej niz z kobietami... i dobrze mi z tym

Gość heeeeee
ja mam to samo:) z facetami lepiej mi idzie, nawet jesli chodzi o zwyklych znajomych, z dziewczynami... mam kilka kolezanek, bardzo dobrych kolezanek i mi wystarczy:)

Mnie po wyglądzie tak oceniają :( nawet nie zamienią słowa bo myślą pewnie że jadem tryskam :(czasem jak jestem w szkole i stoją babki ,widzę że chciały by zagadać ,ale się boją :O nie czaje czasem bo starsze babki ode mnie :O Mam jeszcze tak ,że zawsze bardzo mnie cieszy jak komuś coś dobrego się przydarzy :)nawet jak to obca osoba jest :) i nigdy niczego nie zazdrościłam :) taki mam charakter :)

Jesteście majowe czy czerwcowe?, bo ja czerwcowa.:-)

Gość sziszaaaa
ja niekiedy lubie byc wredna dla ludzi tak o bez powodu. czy to zle?

Gość heeeee
czerwcowa:) i tez lubie patrzyc na szczescie innych :)

Gość sziszaaaa
ja majowa jakbym sie urodzila 30 min wczesniej to bym byla byk. ale dobrze ze jestem bliznieta bo tak lepiej

Ja jestem jeszcze różnoraka w zależności od pory dnia, w dzień poważna,twarda, i niedostępna im bliżej końca dnia romantyczna, miękka i uległa.

A ja jestem niezrównoważona, niesystematyczna, bałaganiara i .... maruda.

Gość Warkoczyk.
szczera- czasem za bardzo przez co odbierana jestem za wredną przez niektore osoby potrafie być miła a za chwilę strasznie pyskata jak się zakocham to tak naprawdę a nie na kilka tygodni... wykłócam się o moje zdanie zawsze gdy ktoś mówi coś co wg. mnie jest nie prawda lub w czym się nie zgadzam z ta osobą.. potrafię być skryta jak nikt, w zasadzie to nikt nie wiem o mnie wszystkiego od początku do konca, nawet sprawy sercowe, zostawiam sama sobie.. uparta.. ale też tchórzliwa łatwo mnie zranić bardzo.. udaje silniejszą niż jestem.. typ samotnika raczej ;) a to, że bliźniaki są postrzelone w mpoim przypadku się sprawdza w 100% . pozdrawiam resztę:D

Gość Warkoczyk.
a i zranić jest łatwo jak już pisałam, ale szybko wybaczę, wg mnie za szybko.. sama się z tym w sobie przemęcze, ale nie widać po mnie bedzie wogóle tej urazy, bede ją pamietała bardzo długo, jeśli nie zawsze,

Gość werronika2010
podobno bliznieta sa dwulicowe :P babcia tak twierdzi hahah

Gość Warkoczyk.
i wydaje mi się że bliźniaki sami sobie utrudniają zycie :P dwulicowe to akurat nie prawda:)

Gość sziszaaaa
to prawda ze sa dwulicowe przynajmniej w moim przypadku

A mi strasznie cięzko przychodzi podejmowanie decyzji. Jestem wiecznie niezdecydowana. Bardzo towarzyska, dość kochliwa, ale skłonna do długich związków, bo się bardzo przywiązuję. No i mam swoje humorki :P Poza tym, dusza nieco artystyczna, i bujająca w obłokach :D Cięzko mi komuś zaufać. Dużo mówię. do tego moja przyjaciółka (od 16 lat)też jest bliźniaczką, i chyba dlatego się rozumiemy, chociaż, często się kłócimy!

A tak w ogóle, to widzę, że strasznie dużo cech się pokrywa. Coś w tym musi być! Uwiebiam Bliźnięta :D

Gość bliźniaczka ... :)
:) ja tak szczerze to mam paskudny charakter chociaż e sumie ma on swoje + i - :) + wyrozumialła, tolerancyjna, inteligetna, otwarta, wrażliwa, pomocna, a z drugiej strony - leniwa, złośliwa, nie wierna ( choć jak kocham to staram się być wierna ... ale to musze naprawdę kochać i naprawdę musi mi zależeć na facecie ....) nie potrafię mieć koleżanek ... bo zawsze chce być najlepsza ... :) uparta :) zawsze musze mieć rację !!! Potrafię sama sobie stwarzać problemy i wiernić dziure w całym .... mam niską samocene choć często słyszę, że jestem śliczną kobieta. Uwielbiam imprezy ...taniec... psychologie :P i lenichowanie :) lubię jak ktoś inny podejmuje pierszy decyzje aby w razie czego było na niego :), a ze szczerością różnie bywa ... :) raczej mówię to co uważam za słuszne ;), a tego co nie powinnam nie mówie ! ;)