Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so sad 87

spoznienie okresu oznacza, ze byla ciaza...

Polecane posty

Gość so sad 87

bardzo duzo jest ciaz o ktorych nawet nie wiemy.... i jesli nie stosujemy tabletek anty ( bo one moga powodowac przesuniecie okresu) to praktycznie kazde spoznienie okresu oznacza, ze byla ciaza...tylko,ze nie doszla do skutku... (czyli porodu). Słyszeliscie o tym?

Bzdura. Przesunięcie owulacji. Słyszałaś o tym? niesie ze sobą przesunięcie terminu wystąpioenia miesiączki.Mikroporonienia to niewielki odsetek ew. opóźnień.

Gość so sad 87
znalazlam to na wizazu i mnie to zdziwiło. dlatego pytam

Gość mateczka**
a jak nie uprawiałam seksu i przesunął mi się okres to co? jestem wiatropylna?? Głupia teoria...

Gość nie do konca nie do konca

Gość szczególnie przy nieregularnyc
miesiączkach i bez współżycia :):):) Co za bzdura :):):)

Gość nie do konca nie do konca
przesunięcie okresu moze powodowac wiele czynników Przedewszystkim jest to związane z przesunięciem owulacji , bo druga faza cyklu po owulacji jest stała Przesunięcie owulacji moze spowodowac ,stres , intensywny sport, choroba ,alkohol itp Zdarza się nawet u regularnie miesiaczkujących kobiet Ale owszem zgodze się z tym ,ze czasami moze dojsc do zapłodnienia i pózniej poronienia , a kobieta moze o tym nie wiedziec Mysli,ze po prostu dostała miesiaczkę Ale kazde opóznienie miesiaczki nie świadczy o poronieniu , tak jak napisałas