Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalennnkaaaaa

Farba Loreal Preference - blond, prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość Magdalennnkaaaaa

Hej! pisalam przed chwilka na watku o farbach Loreala, ale nie ma odzewu, a mnie b. zależy na opinii... czy któras z Was farbowała Loreal Recital Preference kolorem 8.3 - jasny blond zlocisty? (swego czasu chyba champagne sie zwal)... jesli tak, to jak wyszedl? b. prosze o opinie, strasznie mi zalezy na czasie:(

Gość wyszedłi i juz nie wrócił

Gość Magdalennnkaaaaa

Gość dawaj an czarno
zbieraj PUNKTY odbieraj NAGRODY www.zaproszenialockerz.eu Odbierz ZAPROSZENIE i Zobacz jakie to PROSTE! Nie wierzysz? Wejdź i sie przekonaj!

Gość Magdalennnkaaaaa
b prosze, moze ktos jenak pomoze?:(

Witam. Mam cienkie włoski przez 15 lat robiłam balejaż ostatnio pierwszy raz sa po decoloryzacji globalnej, kolor blond wchodzący w żółtawy. Ostatnio zafarbowałam włoski szamponem koloryzującym diacolor loreala odcień bardzo jasny beżowy blond 9.13 i opalizujący blond 9.02, zmieszane razem , niestety szampon trzymał się tylko dwa tygodnie i dalej mam bardzo brzydkie włoski. Chciałabym otrzymać kolor włosów w odcieniu takim jak ma Aneta Kręglicka, są bardzo naturalne i w ślicznym odcieniu. Proszę o poradę co dalej począc z włoskami, dodam że moje naturale to mysie, poradzcie proszę jakim sposobem można otrzymac taki piękny kolor.