Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elizz666

Są małżeństwa które nie uprawiają miłości francuskiej???

Polecane posty

Gość są takie pary
5 lat???Tyle to i najcierpliwszy,by nie wytrzymał :D

Ja nie jestem w malzenstwie, ale w partnerswie -chlopak - dziewczyna :) Oczywiscie na poczatku zwykly sex , teraz po paru latach odwazylismy sie na francuski i bywa on bardzo przyjemny :) ale strasznie go kocham i nie brzydze sie nic a nic :) z reszta on o siebie jak najbardziej dba , i jesli dochodzi do takiego sexu to zawsze swiezo po kapieli :) lub w kapieli :P

ja tam uprawiam oral, ale nie do końca - nie jestem w stanie zniesc smaku spermy, wymiotować mi się chce. Poza ty - ok :D

Gość facet z prerii
jakby mi zona odmowila zrobienia loda to bym ja pogonil na cztery wiatry

Gość są takie pary
Zrozumcie,że ludzie są rózni i mają różne potrzeby,więc nie ma co nikogo obrażac i nazywac "tępymi dziurami",tylko dlatego,że tego nie robią...

Gość jak dla mnie
to kobieta strasznie sie poniza robiac facetowi LODA.... mozna dyskutowac gdy sytuacja ma miejsce w wieloletnim zwiazku ale w poczatkach...... ? Niestety dzisiaj dziewczyny nie szanuja sie wcale.... Na pierwszwj randce obciagaja facetowi....co gorsza czesto wcale nie znajac goscia... jedno wielkie kurestwo....

Gość Kika00
A więc tak, pełna akceptacja siebie, czystość, miłość, poważny związek i wszystko jest OK.

Ja gdy miałam moze 15 lat mówiłam,e nigdy w życiu nie będę uprawiała miłosci francuskiej,że to obrzydliwe itp. Teraz gdy mam wspaniałego narzeczonego z którym jestem 4 lata nie wyobrażam sobie nie uprawiać seksu oralnego :)

Gość a czy nie uwazacie
ze kiedy kobieta robi facetowi loda to smiesznie to wyglada...? jak dla mnie to komedia:)

Gość augula
Bozeeeeeeeeeee co za brednie piszecie!! KAZDY ALE TO KAZDY FACET CHCE ZEBY MU ZROBIC LODA!! NA BANK! Jesli wam o tym nie mowia to pewnie ze wstydu ze kiedys wam powiedzieli co innego - np na poczatku zwiazku i teraz po ptokach. ale kazdy facet tego chce!! ja sobie nie wyobrazam jak tego moze nie byc!! trzeba byc ostatnim debilem zeby sobie odmawiac takiej przyjemnosci swiadomie i nikt mnie nie przekona ze jewt inaczej. a co zrobic jak przed sexem jest za sucho? trzeba sie jakos nawilzyc, po zatym po minetce doznania sa jeszcze mocniejsze!!

Gość anijka76
czekał na sex tyle lat bo przecież wierzył że sex nie jest najważniejszy w końcu była jego żoną!!!którą szanował . A Sąd przy rozwodzie twardo postanowił nie było wywiazywania się z pożycia ogłasza sie rozwód - podobno gdzieś w kodeksie jest zapisane jak ma wygladać małżeństwo

Śmiesznie?:Dpierwszy raz słyszę:D Według mnie to ładnie wygląda:) Tylko zebysmy się zrozumieli. Ja mówię o miłosci francuskiej w związku z długim stażem a nie na pierwszej randce.

Gość anijka76
ale o lodziku w kodeksie na pewno nie ma mowy ;) hahaha

Gość ależ ja właśnie tak
pragnę mojego meżczyzny dawać mu rozkosz pieścić go tam... kocham jego, kocham jego ciało uwielbiam go pieścić

Gość ależ ja właśnie tak
a minetę nie za bardzo lubię - nie działa na mnie bardziej działa na mnie dawanie rozkoszy mojemu facetowi a on jest wyjątkowy... wciąż po latach bycia z nim tak uważam

Gość żona co kocha męża
kocham meża całego..... po 20 latach niezmiennie a może nawet bardziej , nie obrzydza mnie gdy jest chory i wymiotuje przy mnie , nie obrzydza mnie gdy gdy uprawiamy seks ludzie do tego trzeba poprostu miłości amen

Gość nununununununununun
Pani smakowita...pisalas ,ze gdyby [partner tego zadal kopnelabys go ,taK? Tobie sprawia to przyjemnosc a jesli byloby ionaczej robilabys to tylko dlatego,ze tak trzeba?

Gość są takie pary
augula-co możesz wiedzieć o innych???Mierzysz wszystkich jedną miarą??? Może jest tak jak powiedziała " ależ ja właśnie tak"(bardziej działa na mnie dawanie rozkoszy) Mój facet woli dawać wiecej niż brać.To daje mu satysfakcję.Nie sądzę,aby po latach małżeństwa miał powody,by nie przyznawać się do swoich pragnień.

Gdyby mi to nie sprawiało przyjemnośći to bym tego nie robiła. Gdybym tego nie robiła i partner by tego ode mnie żądał to bym go kopneła w dup* :) Czyli tak jak pisałam.

Gość Mężatka29
Jak mąż mi kiedys robił dobrze języczkiem to miałam orgazm rekordowo 10 razy!!! To było najwiecej :) A przy grze wstepnej Mąż pilnuje zebym miala ze 3 razy orgazm, zanim "zawita" do góry ;) . . . .

Gość augula
moj maz tez lubi dawac bardziej niz brac ale to nie wyklucza tego ze na loda ma zawsze mochote jak mu to zaproponuje. Sam sie nie upomina i podejrzewam ze u was jest tak samo, nic nie mowi bo wie ze tg nie zrobicie ale jak byscie zaproponowaly to gwarantuje ze mu sie ryjek zasmieje! Jk mozna sie tego brzydzic, cos niesamowitego ;/

Gość są takie pary
augula-i tu się mylisz :) Na propozycję odpowiada "Nie chcę".Tak trudno zrozumiec,że nie każdy chce?Ty też chcesz wszystkiego?Zgadzasz się na każdą propozycję?

Gość są takie pary
Może jeszcze tu zajrze,ale teraz muszę uciekać

Gość Ależ jesteście ograniczeni
Dlaczego nie mieści się wam w głowach, że można NIE LUBIĆ, NIE POTRZEBOWAĆ seksu oralnego i MIMO TO MIEĆ CZĘSTY I UDANY SEKS Z MĘŻEM? Nie wmawiajcie wszystkim, ze ich małżeństwo na pewno się rozpadnie, bo nie ma w nim seksu oralnego, zwłaszcza jeśli obydwie strony to akceptują. I nie, mój mąż nie bałby się mi o tym powiedzieć, gdyby miał ochotę. Na tym polega nasz związek, że mówimy sobie o naszych potrzebach - RÓŻNYCH potrzebach. To, że wasi faceci tego potrzebują, nie znaczy że wszyscy. Wiem, że zaraz napiszecie, że mój mąż mnie zdradza i marzy tylko o tym, żeby mu ktoś zrobił loda.

Gość augula
Kochanienka lda meza wszystko ;))

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ja NIC NIE WMAWIAM TYLKO STWIERDZAM FAKT, I MOZE WCALE MAZ CIE NIE ZDRADZI BO JEST CIOTA

Gość drugi grzech główny
kiedyś też tak myślałam - oral jest obrzydliwy, oral dla zboczeńców, oral poniża, oral to zezwierzęcenie. nawet kłóciłam się na kafe w temacie tego dotyczącym, chyba z piętnaście stron miał, a ja dosłownie na każdej toczyłam pianę, że nigdy, że wolę być sama niż dać się poniżyć w ten sposób, że ludzie są pojebani. a potem poznałam mojego faceta, oral przyszedł sam i nie wyobrażam sobie życia seksualnego bez miłości francuskiej :P

Gość piszcie .................
jak u was jest

Gość agsula
moja szefowa mowila tak jak kiedys dyskutowalysmy na ten temat i mlode dziewczyny mowily ze nigdy w zyciu tego nie zrobia ja zreszta tez tak twierdzilam a ona powiedziala:kochane jak nie zrobicie swojemu facetowi loda to zrobi mu inna ja bylam 7 lat mezatka i swemu mezowi nigdy tego nie zrobilam bo normalnie mnie to brzydzilo no i poszedl do innej teraz mam wspanialego faceta ktorego naprawde kocham i wszystki mi minelo robimy to wzajemnie i nic mnie juz nie brzydzi bo go poprostu kocham do tego potrzebne jest uczucie jak jest mocne to nie ma sie oporow

Gość są takie pary
Jasne że zdradzi- hahaha.Nie chce z żoną ,ale pójdzie do innej.Śmieszna/y jesteś :D