Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elizz666

Są małżeństwa które nie uprawiają miłości francuskiej???

Polecane posty

Gość przepaszam a obciąganie
czy mineta robione często, czy nawet codziennie to nie rutyna? Nie rozśmieszajcie mnie :D

Nie wierzę,ze zadnejwas nie chce tego spróbować. A w to,że mąz nie chce sexu oralnego nie uwierzę nigdy:D Moze boi się o tym powiedziec,bo wie,ze Ty tego nie chcesz? Każdy facet bez wyjątku uwielbia sex oralny

Gość moje małżeństwo takie jest
Czy ja gdzieś napisałam, ze jego penis jest obleśny? Nie wydaje mi się. Powiem nawet że jest bardzo atrakcyjną częścią jego ciała, ale nie widzę potrzeby pakowania go sobie do ust. Bez tego seks też może być udany i satysfakcjonujący dla obu stron. Tyle w temacie.

zgadzam się z Panią Smakowitą KAŻDY FACET LUBI LODY:) ale boi się przyznać żeby nie być uznanym za zboka:)

Gość a ja nie wierzę że wam sprawia
to przyjemność. Nie dogadamy się w tej kwestii (żeby nie było - próbowałam i z nim i z wcześniejszymi partnerami - to nie dla mnie). Pytanie było czy są takie małzeństwa, a nie jakie powody za tym stoją. Mój mąż ma takie samo podejście do tematu jak ja,a jest 100% facetem.

Gość a czy sa takie pary
gdzie facet robi kobiecie minetke ale nie zada od niej loda?

Gość Kika00
Jasne, że może być. Każdy ma jakieś hamulce i upodobania. Ja np. nie pozwalam, żeby R. kończył mi w ustach, ale za to On nie widzi problemu w dawaniu mi orgazmu językiem. Po drugie, jak już powiedziałam, my nie robimy tego zawsze, tylko wtedy jak mamy na to ochotę, no i żadnej rutyny nie ma.

Gość Mężatka 29
Ja uwielbiam jak mąż mnie tam pieści i sama nie jestem dłuzna :) Wszystko zależy od stopnia intymności w Waszym związku. My czujemy sie ze soba naprawde bardzo dobrze. Jestesmy razem kilka lat. . . . .

Gość są takie pary
tak jest u nas.

Gość jakbyfacet żądał ode mnie loda
to bym go pogoniła na cztery wiatry.

Gość a czy sa takie pary
zeby nie bylo nie zadam od faceta minetki nawet nie chce jej ale jesli juz by chcial to jestem w stanie sie zgodzic ale w zamian ode mnie nie dostanie seksu oralnego. znacie takie pary?

Gość a co powiecie na to
mój mąż ma w tych okolicach zajebiste łaskotki. I jak tylko się tam zbliżam, zaczyna się śmiać i nie może przestać, bo każdy dotyk to łaskotanie... Przyznacie chyba, że to nie skłania do takich pieszczot. A jast calkiem normalny poza tym...

Gość Kika00
A kto powiedział, że facet tego żąda?? Nie wiem, czy jest na świecie facet, który nie chciałby, żeby mu laska loda zrobiła. Mimo, że niektórzy faceci nie mówią o tym żonom, czy dziewczynom, bo wiedzą, że je tym urażą, to każdy w głębi duszy wyje na samą myśl o tym.

Dokładnie. gdyby mój narzeczony tego ode mnie żądał to bym go mocno kopneła w dup* i zakonczyła znajomość::) Seks powinien sprawiać przyjemność obojgu, z takiego założenia wychodzę :)

Gość u nas jest tak 3534
maz robi mi minetke (uwilbiam to) ale ja mu nie bo on mowi ze nie wyobraza sobie zebym mu to robila, ze sie brzydzi takich kobiet. Mamy baaaaaardzo udany sex. Wczoraj maz mi po sexie powiedzial ze bardzo sie cieszy ze mnie ma i ze mu ze mna jest super. :))) Bardzo go kocham ❤️

Gość są takie pary
żądanie to chyba za duże słowo!U nas to wyniknęło spontanicznie.Miałam wielkie opory,bo kiedyś powiedział,że nigdy by tego nie zrobił,ale po latach naszego związku,zechciał spróbować.Uwielbia to robić,ale nigdy nie chciał nic w zamian.Na pytanie czy tego chce odpowiada -NIE! Nie sądzę,by każdy facet tego chciał.Nie uogólniajmy.

Gość anijka76
Mojego exs zona też tego nie robiła nawet kochania i dotyku nie chciała powiedziała że sex to tylko po ślubie... 8 lat po slubie tak biedaczysko wytrzymał a później kopnął w dupsko i od 3 lat robi ze mną wszystko i jest przeszczęśliwy mój Kochany Meżuś :)

Gość a czy sa takie pary
tak macie racje zle dobralam slowo nie chodzilo mi tu o to ze zada tego tylko wlasnie raczej czy chce i pragnie i czy mzoe sie ewentualnie bez tego obejsc?

Gość są takie pary
sądzisz,że to było przyczyną rozpadu tego związku? Brak mu było sexu ogólnie,czy tylko "innego"sexu?

Gość są takie pary
Jak widzisz -może :)

Gość Kika00
Jak widać niektórzy mogą bez tego wytrzymać, ale myślą o tym na pewno.

Gość są takie pary
Kto to może wiedzieć o czym ktoś mysli :)

Gość a czy sa takie pary
a jak dajecie sobie rade z mysla ze wasz facet robil to ustami innej kobiecie?

Gość a czy sa takie pary
tzn wczesniej kiedy byl we wczesniejszych jakis zwiazkach

Gość PUSTE DZIURY Z WAS
sex bez minetki lub odzika to nie seks, zawsze to z zona robimy a jezeli ona jest niedysponowana to z wielka checia mi obciaga do konca

Gość anijka76
nie , na pewno brak takiej pieszczoty nie był przyczyną rozpadu ich małżeństwa, on nie ma duzych potrzeb-moze przez nią- raz na tydzień ale długo i namietnie wystarczy ,a z tamtą miał raz na pięć lat (przed sądem to mówili wiec nie zmyślam)