Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola21Pom

21 lat, czy już za późno na znalezienie męża?

Polecane posty

Gość Ola21Pom

Moje koleżanki mają już mężów, albo chociaż narzeczonych, a ja nie mam nawet chłopaka. Czuje się stara i nie kochana. Czy mam jeszcze szansę?

Gość koniec koniec
niestety, za późno już. Koniec.

No dopiero możesz zacząć sie rozglądać za kimś na stałe no chyba że żyjesz w 16 wiecznej wiosce no to w tym wieku powinnaś już mieć co najmniej 5 bachorów i szczerbatego męża :)

Ola masz 21lat, jesteś zaledwie rok starsza ode mnie, a myślisz tylko kategorią by znaleźć sobie męża? Masz czas spokojnie, nie jesteś stara, to są twoje najlepsze lata. Zamiast tylko na chłopaków jako potencjalnych mężów i z zamiarem by takowego znaleźć, weź skup się na tym by poznać kogoś ciekawego i zbudować związek.

Dajcie ludzie spokój. Jeśli panna jest z małej miejscowości, wsi . To tam tak jest, młode dziewczyny wychodzą za mąż i mają dzieci w wieku 20 lat nawet.Ja czegoś takiego nie popieram i może nie rozumiem, bo jestem z dużego miasta ale pewno nie każda laska ze wsi chce tak wcześnie się hajtać tylko idzie na studia :) Dziewczyna 21 letnia ma dużo czasu na za mąż pójscie to tyle i nie ma co się rozpisywać

Gość zdecydowanie za późno
teraz już tylko staropanieństwo

Gość ale ze mnie sucz
dosyc !!!!!!!!!!! dosyc mówie !!!!!!!!!!!!! to juz było !!! dzis juz to przerabialsmy :/ co nastepna matka polka co powie ze po 20 to juz stare panny i menopauza tylko nas czeka :P ???????

Gość za późno za póżno

Gość tak idz sie
lecz :o

Gość gnnggngnn
za pozno, potnij sie.

SPOKOJNIE :) Jesteś jeszcze młodą kobietą . W życiu nie ma limitów . Bierzesz ślub kiedy czujesz że jesteś gotowa. Coraz więcej kobiet decyduje się na rozwijanie kariery a dopiero potem założenie rodziny , kobiety są już niezależne . Pamiętaj nie żyjemy w średniowieczu . :D