Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efetka

czy przez internet mozna znalezc jakas nieglupia i wartosciowa osobe?

Polecane posty

Gość ależ tak można
mam w rodzinie teraz młode małżeństwo oboje wartościowi i urodziwi oboje nie zepsuci bardzo się kochają to widzć poznali się w internecie decyzję o ślubie podjęli po bardzo krótkiej znajomości to ona się oswiadczyła ona to piękna i mądra dziewczyna z zasadami oboje poważnie poszukiwali partnera na życie znaleźli miłość

Gość McD
Można, owszem. Jednak trzeba cierpliwości, żeby wśród "tłumu" internautów znaleźć odpowiednią osobe, zarówno do znajomości tylko wirtualnej i tej w realu, rozwagi i ostrożności, żeby nie wpaść w jakiś dziwny lub krzywdzący kontakt. Lub mieć szczęście i nie malże od razu znaleźć kogoś odpowiedniego

Gość marlitka
Nie wiem co dokładnie masz mysli, ale... można. Zobacz - http://sympatie.eu/ Po prostu szukaj kogoś odpowiedniego. Czy znajdziesz? Na 100% ;-)

Gość stefannnn1n2
to jest tak mozliwe jak trafienie 6tki w totka

Gość wszystkomuszerobic
Ja swojego obecnego faceta poznałam na badoo;) Wstyd się troche przyznać ale to prawda. jesteśmy razem jakies 7 miesiecy w przyszłym roku planujemy ślub.Mój x jest madry, opiekuńczy, uczciwy, szczery , mam w Nim oparcie w każdej sprawie,znam Jego rodzinę itd.a w dodatku niezły przystojniacha z niego;) Rozmawialiśmy szczerze i wiem że przez internet poznał wiele dziewczyn ale..... we mnie sie zakochał.Cóż bywa

Gość myslę sobie,że...
Pewnie,ze mozna ,jak wszędzie.