Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efetka

czy przez internet mozna znalezc jakas nieglupia i wartosciowa osobe?

Polecane posty

Gość efetka

Tak tylko pytam z ciekawosci :classic_cool: zdarzylo sie wam kiedys? jak tak to na jakich stronach?

Gość efetka
to git majonez :classic_cool: a inne stronki?

Gość hehe ja niegłupia
ale nie chcę faceta, co na damskim forum pisuje:p Taka jestem głupia:D:D:D

Gość ja juz nigdy
nie bede nawiazywac blizszych znajomosci w necie.... przejechalam sie..

zastanawiam się rózniez nad tym. Moje tegoroczne próby to jedna wielka porażka. Ostatnio zostałam wręcz poturbowana. Teraz poznałam kogoś na czacie- miły gość, widać było że zalezy mu na znajomości, bez podtekstów. Zostawiłam mu nr gg, pisaliśmy chwile, ale juz więcej się nie odezwał. Zastanawiam się czy mu cokolwiek napisać- rozum podpowiada NIE ale samotność tak daje się we znaki :(

Gość nie nie mozna w sieci znalezc
nie mozna, bo glupie i tepe siedza na kafe udajac madre. a te madre zyja wsrod ludzi poza komputerem. w internecie jest maskowanie sie, a nie szczerosc. nikt nie bedzie prawdomowny.

zastanawiam sie dlaczego tylko nielicznym się udaje kogoś poznać :(. Nie wierzę, że nie ma w necie ludzi podobnych do nas , w sensie normalnych.

Gość ja juz nigdy
poznalam swietnego faceta na czacie. ideał! zaiskrzyło miedzy nami. kilka spotkan w xciagu kilku miesiecy (duza odległosc nas dzieliła), codziennie rozmowy przez gg, skype itd... nagle odkrylam prawde o nim, nigdy tego dnia nie zapomne, jaki szok przezylam, gdy odkrylam ze ma zone i dziecko! nigdy wiecej....

Gość przykre ale prawdziwe
ci normalni nie siedza na forach, bo im to nie jest potrzebne. sama zobacz, ile osob sie zmienilo przez durne rady z kafeterii, a teraz zaluja, bo ktos cos napisal, a one uwierzyly, ze tak moze byc. daj spokoj. odkad internet ma kazdy, gluopi, madry,m stary, mlody, to sie wszystko pozmienialo. kazdy ma dostep, a nie kazdy umie korzystac jak nalezy. i sie lapia w pulapki "randek", "buziaczkow", "pzodrowien z wakacji na NK" i innych. socjologowie i psycholodzy ile artykulow napsali o tym, jak to mozna sie zapomniec w sieci? i co z tego? i dalej ludzie sa glupi i poddaja sie slowom w komputerach. a potem wychodza na ulice i nie umieja zyc normalnie, bo ich ciagnie do kompa, zamiast do zywych.

Gość dokladnie wlasnie tak
"nagle odkrylam prawde o nim, nigdy tego dnia nie zapomne, jaki szok przezylam, gdy odkrylam ze ma zone i dziecko ! nigdy wiecej...." no widzisz! a przez monitor tego nie widac, nie?:)

Gość upssss
tu same zboki, pijoki, olewacze, nieroby..maniaki sexualne...

Gość ja juz nigdy
widac, bo cos mnie podkusilo żeby sprawdzic czy ma konto na nk... tak, dowiedzialam sie ,że facet, w ktorym sie zadurzyłam, ma żone i dziecko, z naszej-klasy...

Gość no to juz co innego
aaaaaaaaaa, no to chyba ze tak. ale mi nie o to chodzilo;) mialam na mysli gg i inne takie... widzisz - teraz JUZ UMIESZ korzystac z netu:) ale pamietaj, ze ktos inny moze byc cwanszy i ukryje fotki specjalnie. a ten najwyrazniej byl niezbyt rozgarniety, a Twoja kobieca intuicja Ci pomogla:D

Gość ja juz nigdy
dlatego juz nigdy nie nawiaze znajomosci przez internet.. ani nie mam zamairu pakowac sie w zwiazki na odległośc, wiec raczej ciezko bedzie ukryc fakt posiadania rodziny jesli bede spotykac sie z kims z moich okolic.. o ile bede....

Gość no i bardzo slusznie
brawo. zyczenia, pozdrowienia na gg - spoko. ale raczej nic "osobistego". naprawde dobrze na tym wyjdziesz! ktos moze powiedziec, ze nie jestes nowoczesna..... olac takich.

Mojego narzeczonego poznałam przez internet. W maju bierzemy ślub :)

Gość bbbggb
sa wyjatki:) gratulacje!

tak, poznałam kogoś takiego na tym szacownym forume. Osobę naprawdę wyjątkową...także wyjątki się zdarzają

Gość no to ladnieeeee
I co Dziubus? Jestes z ta osoba szczesliwa?:)

" jakas nieglupia i wartosciowa osobe?" znaczy faceta/kobietę - związek? pewnie najlepsze są randki www :O 🖐️ " nieglupia i wartosciowa osobe?" tam gdzie można znaleźć ludzi o podobnych zainteresowaniach. przecież masz fora/strony tematyczne o wszystkim... no ale to trzeba mieć hobby :P

Gość młody....
nie szukaj nikogo przez internet

Gość ledeir
Musisz miec sporo szczęścia, żeby znaleźć kogoś wartościowego przez internet.... Moja znajoma po kilku miesiącach poszukiwań znalazła swojego obecnego męża i jest z nim baaardzo szczęśliwa, z kolei moja druga znajoma, znalazła również "wartościowego" faceta, ale tylko do 2 spotkania - na trzeci spotkaniu poturbowana ledwo uniknęła gwałtu... Osobiście odradzam tą formę szukania partnera. :)

Czasami nie trzeba szukać... sama się znajdzie.