Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody....

jestem młodym mężczyzna a mysle o o samobójstwie czy to normalne?

Polecane posty

Wolny czas spędzasz na spacerach i czytaniu naukowych książek itd. Starasz się być kulturalny wobec innych...wrażliwy na piękno przyrody... itd. I samo to już dobrze o Tobie świadczy. NIe jesteś jednym z tych co w głowach mają tylko imprezy i to jak zaliczyć kolejną pannę :) Wracając do spacerów.. może zaproś jakąś koleżankę na spacer? Będzie milej :) Myślę,że po prostu musisz zrobić coś więcej.. spotkać się z kimś od czasu do czasu, wyjść gdzieś do ludzi... wtedy masz okazję kogoś poznać...

Gość F33
pytają samobójcę, czy myślał Pan że doprowadzajac do czołowego zderzenia zabije Pan innych ludzi, nie nigdy to mi przez myśl nie przeszlo, więc uwierz mi że w tym stanie i Ty nie dostrzegasz wielu ważnych rzeczy, dlatego musisz udać się po fachową pomoc zamiast zastanawiać się czy to depresja czy całkowicie zdrowy pomysł o odebraniu sobie życia. Jeszcze nikt nigdy nie zdjagnozował samobójcy jako zdrowego człowieka z w pełni uzasadnionym pomysłem zabicia się.

Gość młody...
nic nikomu nie wmawiam,po prostu nie akceptuje takiego sposobu nawiazywania kontaktów

Gość wszyscy źle mamy
w głowach, że żyjemy.

Gość aniuleczek 35
Mysle.ze jestes samotny i dlatego czujesz sie nieszczesliwy... Tez tak kiedys mialam. Moze zacznij uprwiac jakis sport,zapisz sie na kurs tanca..itp.tam gdzie mozesz poznac innych ludzi.Moze wolontariat ? Zycze Ci bys poznal kogos kto bedzie bliski Twemu sercu i dal Tobie cieplo i milosc. pozdrawiam serdecznie.

a moze w gre wchodza jakies czynniki wrodzone,słaba psychika itd..." może sobie hormony wyrównaj ;)

Gość sponsorem sa literki 3

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
no to strzel samobója i przekaż, JP2, że go w zrobili w cyca i świętym tego roku nie zostanie

Abstrahując od tego, że pewnie kluchowaty jesteś... To ten świat, ta cała kultura zachodnia ma niewiele do zaoferowania mężczyznom (nawet fajki i alkohol coraz droższe). Dlatego i znacznie więcej wśród nich samobójców.

jebana autokorekta :o Byków typu "menszczyzna" nie poprawi, ale chuja wstawi wszędzie. Te skrypty pisała kobieta? :P

Gość jak autor jest prawiczkiem
to normalne ze chce sie zabic