Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvaioletta

Zle , smutno , samotnie ...

Polecane posty

Gość vvaioletta

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość IsabelaSa
Mnie tak samo :O Dlaczego jest ci źle?

Gość vvaioletta
A bo facet mnie olal, oczywiscie ze swojej winy ;/ ponad to brakuje mi przyjazni :( Ostanio oddalilam sie od swoich praktycznie wsyztskich znajomych kolezankach :( czemu - bo sie zawiodlam, powiedzilam sobie ze wole byc juz sama niz sie z takimi trzymac. Moze nie na wsyztkich do konca, ale jakos z reszta nie utrzymuje takich kontaktow :( z reszta przkonalam sie ze na zadna liczyc nie moge;/ na dobra, czy nie dobra;/ nie zatrzymuja tego co ich mowie dla siebie, potrafia powiedziec to nawet swojemu facetowi, potem z tego jakies dziwne sytuacje wynikaja :( Postanowilam sie odstresowac, co troche wyjezdzam do innego masta, nie chce narzie z nimi gadac, chce odpoczac, pomyslec zajc sie soba. Jednak jest mi cieko, czesto nawet nie mam z kim isc na maisto, nie mam do kogo zadzwonic, z kim pogadac na zywo . Z jedna totalnie zgubilam kontakt, nie mam do niej tel. bo chyba zmienila, mi cos z gg bylo, wiec zmienilam nie mialam starej listy , nie mam do niej gg nawet, naszej klasy nie posiadam , a ona sam nie pomysli chyba,z ebys ie do mnie odezwac

Gość vvaioletta
chetnie, a napijesz sie ze mna ? :(

Gość vvaioletta
dziekuje i odwzajemniam :) szejku, ty napewno masz z kim poromawiac , wyjsc , nie siedzisz w domu sam, nie chodzisz na zakupy sam itp. :(((((((

Gość rudylisek43453
Najgorsze, że w tej samotności człowiek przepierdala czas na kafeterii...

Gość rudylisek43453
..i innych podobnych pierdoletach.

Ale pomysl ile gownianych sytuacji Cie omija :) Jesli chcesz to przejde sie z Toba po sklepach... nie ma problemu:>

Gość rudylisek43453
Zresztą ... samotność to pojęcie względne. Można być samotnym nawet w tłumie przyjaciół.

Gość IsabelaSa
O fuck, mam dokładnie to samo... Tylko ja wróciłam po jakimś czasie do swojego miasta. Ale facet mnie olal, nie mam koleżanek :( chyba nikt by nie zauważył, gdyby mnie zabrakło. Piwo już wypiłam. Teraz otworze następne.

Gość hrabinaaa
Kant ja tez popijam zdrowko toast to the hoast, nazdrowie, viva la saluta, skaal, nazdar, a votre sante :D

Gość rudylisek43453
A ja popijam whisky z wodą... a jutro do pracy :/

Gość rudylisek43453
...samochodem . No dobra. Ostatnia szklanka za Wasze Zdrowie !

Gość rudylisek43453
Wszyscy pijemy... Ja tak coraz częściej. Myślicie, że powinienem się zaszyć czy lepiej znależć sobie jakąś "kumpelę " ?

Gość IsabelaSa
Kto mnie przytuli? :( czemu czasem jest tak ciężko? :(

Gość vvaioletta
echhh szejku , no to chodz ze mna na to miasto ;/ niemozliwe poza tym jak tam Twoje marzenia ?? :) Dziekuje, ja rozpalilam sobie sisze i pale sama, bo nawet nie mam z kim ;/ brakuje mi takiej jednej kolezanki, choc jednej, nie potrzebuje wiecej, jedna a od serca

Gość hrabinaaa
lepiej popijac samotnie niz tkwic w mega dolinie. U mnie w dzien jest w miare ok, trzymam sie, gorzej noca gdy sen na powieki nie przychodzi a czarne mysli klebia sie w glowie

Isabela *tuli* :> Okej, powiedz kiedy idziemy :P marzenia - czesc juz spelnilem, na reszte mam czas. Napewno nie sa moim priorytetem w tej chwili. Szisza nie pomoze Ci w tym problemie :)

Gość IsabelaSa
Czy nie zasługuje na życie takie jak wszyscy? :O zawsze są jakieś problemy

Gość rudylisek43453
Kazdy ma to co chce. Albo co mu inni wciskają :D

Gość vvaioletta
echh dokladnie, nie wiem moze w koncu ja sie odezwe do tej mojeje koelzanki, tylko nie wiem jak z nai zlapac kontakt ;/ najwyzej zaloze sobie elwe konto na n-k i do niej napisze bo inaczej sie nie da;/ nie musimy byc przyjaciolkami, ale bynajmniej sobie razem czas spedzimy czasem ;/ tylko ciekawe jak ona zareaguje :) no ale chyba tez jest czlowiekim wiec powinna mnie zorozumiec- tyle ze ja juz nie mam zmairu sie zwierzac kolezankom :(( hehe szejku czyli przylecisz do mnie samolotem , oczywiscie jako pilot ?? :) hmm moze w srode , albo czwartek co ?? kant dupy- ojejj ja tak chudzina, polamalas mi kostki hahah :P zartuje-dziekuje bardzo :*

Gość IsabelaSa
Dziękuję za przytulanie. Rudy lis ---> myślisz, że chce być sama, tęsknic za ciepłem?

Spoko, bede juz we wtorek :> Dziewczyny - lepki w gore, biust do przodu i nie jeden facet bedzie probowal z wami zakrecic ;>

Gość vvaioletta
isabelasa-kazdy saluguje na szczescie, czasem na lzy -one tez sa potrzebne, ale ogolnie milobyloby sie czesciej usmiechac;/ Znacie opowiesc o smutku ??- czuje sie tak jak on

Gość vvaioletta
ale w torek jest juz dzis :P to moze badz tak za dnia :P

Gość rudylisekw4t34t3
...ja zapalam papierosa i mam cieplo przynajmniej przez chwilę :D

Gość vvaioletta
echh kazdy by chial wiele, ale nie da sie wszykiego miec;/ tak samo z uroda , -ostnio stwierdizlam, ze jestem prze brzydka, a na doatek nie chce mi sie ze soba nic robic, poza tym i tak nie mam na to kasy ;/ sobie czasme mysle, z ewmoglabym wygladac jak tak ciara albo cassie