Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam nie wiem o co chodzi

Moja dziewczyna ciągle mówi, że chce być sama...

Polecane posty

a co wiecej.. z moim obecnym chlopakiem spotykalam sie jakis rok czasu... bo tak samo mu powiedzialam, ze potrzebuje czasu zeby mu 100% zaufac.

Gość do vampirevvvv
chodzilo mi o link a nie wpis , ale ok odpowiem tu sytuacje tego typu sa trudne , skoro on jest zraniony i ma taka przeszlosc , wszystkie inne stawia w tym samym swietle , boi sie , ze go zostawisz , ze zaufa , ze sie odda i znow ucierpi tak jak w 2 podobnych sytuacjak u ciebie i u autora . z takimi osobami trzeba rozmawiac , dac do zrozumienia , ze kazdy jest inny i kochajac go -teraz- nie mam zamiaru go zostawiac i , ze nie obejda was klotnie , sprzeczki , bo to jest wszedzie , on pewnie po twoim fochu juz sobie naukladal w glowie , ze cos sie swieci i , ze skonczy sie zle zamknal sie w sobie i dlatego sie tak zachowuje , oddala sie bo chce uniknac rozczarowania znow zawsze powtarzam rozmowa i jeszcze raz rozmowa , nawet podczas klotni , trzeba powiedziec o co chodzi bo inaczej " ofiara" pouklada sobie swoja wersje w glowie i na tym sie skonczy . jak wspomnialam zostawil mnie chlopak , strasznie ucierpialam , ale nie znalazlam sobie drugiego na sile , tylko po roku , ale uwazam , ze nie bylam dosc "wyleczona" z pierwszego , wiec nie ma dokladnie czasu ile mozna sobie przeznaczyc na sklejanie serca , on byl nastepny i pokochal mnie , wiele klotni bylo miedzy nami , ja porownywalam go do poprzedniego a on mi udowadnial , ze taki wlasnie nie jest . 10 lat jestesmy po slubie a ten poprzedni to juz bajka , mieje sie z tego :) i jestem wdzieczna , ze seslal mi "LEK" w postaci faceta :D

Gość do vampirevvvv
poprawka 10 lat jestesmy po slubie a ten poprzedni to juz bajka , smieje sie z tego i jestem wdzieczna , ze Bog zeslal mi "LEK" w postaci faceta

Gość vampirevvvv
Wiesz puszczam mu sygnały nawet eska czoraj napislam ale cisza-boje sie ze juz sobie odpuscil albo po prostu trzyma mnie w tej niepewnosci zeby zobaczyc jak szybko sobie go odpuszcze.Mówisz rozmowa...hmmm myślę ze na obecna sytuacje jest to niemożliwe bo on w żaden sposób nie będzie chciał podjąc tematu tymbardziej ze na razie to w ogóle milczy i teraz to nie wiem czy mam się mu narzucać i mimo tego że on milczy pierwsza pisać czy też milczeć i przeczekać aż mu nerwy i żale przejdą i wtedy pisać do niego od nowa...co mam zrobić w takiej sytuacji???Nigdy nie byłam w takiej i jestem zagubiona dlatego ciągle efekt moich starań wychodzi odwrotny do zamierzonego;(((

Gość vampirevvvv
musze dodać że tamta panienka zostawiła go jakis rok temu więc od ich rozstania minął tak samo rok jak u Ciebie odkąd znalazłaś sobie nowego-a jak to było z Tobą jak poznałaś tego nowego-tzn bałaś się,trzymałaś go długo w niepewności czy jak?

Gość Emmejha
Wiesz co - mam tak samo jak "Twoja Dziewczyna" - nawet myslalam,ze to On pisze... tylko, ze on nie ma studiow, a ja bylam z Exem 5 lat. I on nie wpadl. Zdradzil mnie z mezatka w separacji, z dzieckiem, starsza ode mnie. Wczesniej bylam w jednym zwiazku i tez zostalam zdradzona. I najbardziej w swiecie boje sie ze to znow nastapi. Wole juz z nikim nie byc niz zostac zdradzona...

Gość do vampirevvvv
jesli sie nie odzywa , nie wiem masz mozliwosc napisz mu maila ujmij na poczatku , zeby go nie kasowal a skonczyl go czytac , napisz jak wlasnie ty sie teraz czujesz odtracona , napisz , ze ci zalezy , ze nie rozumiesz dlaczego sie zachowuje skoro jest dorosly .. ale nie atakuj , nie obwiniaj nie zwalaj na niego winy napisz ze chcesz porozmawiac o was , i powiadom go o tym , ze jesli bedzie cie zbywal to i tak nie dasz mu spokoju , chyba , ze naprawde tego chce , wtedy zamilkniesz . jesli facet ma swoj rozum i tylko z toba pogrywa , to powinien zareagowac normalnie , bo jesli sadzi , ze bedziesz za nim ganiac pol roku , to chyba nie jest powazny i wtedy mozna sie zastanowic czy oby napewno z tego powodu dziewczyna go zostawila , czy tez , ze mial fochy nie z tej ziemi .

Gość do vampirevvvv
jasne , ze trzymalam go na dystans , sprawdzalam telefon , wyrzucalam mu , ze pewnie ma kogos na boku , widzialam , ze niby sie za kazda oglada , odstawialam rozne sceny zazdrosci itp .. a on sam dawal mi telefon , bral mnie ze soba nawet do machanika , zebym widziala co robi i patrzyl na mnie ciagle :) i tylko sie usmiechal i tak jest do tej pory , milosc leczy rany :)

Powiem krótko. Zostaw ją, to wróci szybciej niż myślisz. Pewnie jest nadal zakochana w tamtym albo tak jej się wydaje. Ty jej nie odczarujesz, ale jeśli pokażesz wolę odejścia, zamilkniesz... prawdopodobnie ruszy głową.

Gość vampirevvvv
Już długo go znam i myślę że zareaguje w ten sposób że mnie odtrąci pisząc coś strasznie przykrego albo zdystansowanego;(może po prostu powinnam mu pisać takie zwyczajne smsy w stylu co u niego i co tam słychać i tak powoli i delikatnie nie nerwowo i może jak zacznie odpisywać ale na spokojnie i na luzie to wtedy podjąć temat o nas?Bo tak to jak teraz mu wprost wywale to wydaje mi się że to jeszcze może pogorszyć sytuację;(

Gość do vampirevvvv
ale on wie , ze ta rozmowa go nie ominie wczesniej czy pozniej a takie udawanie smsami to dziecinna zabawa , wie , ze robisz podchody .

Gość vampirevvvv
do vampirevvvv jasne , ze trzymalam go na dystans , sprawdzalam telefon , wyrzucalam mu , ze pewnie ma kogos na boku , widzialam , ze niby sie za kazda oglada , odstawialam rozne sceny zazdrosci itp .. a on sam dawal mi telefon , bral mnie ze soba nawet do machanika , zebym widziala co robi i patrzyl na mnie ciagle i tylko sie usmiechal i tak jest do tej pory , milosc leczy rany Widzisz ja też tak robiłam na początku i był mną oczarowany ale potem zaczęłam odstawiać maniany,olewać go,spotykać się ze znajomymi i pisać mu jakieś głupoty-w sensie takie głupoty że przestał mi ufać w dodatku co się spotkaliśmy to mój tel ciągle dzwonił jak najęty-i to niestety albo były albo jakiś kumpel tak jak na złość...a szkoda gadać w ogóle dużo błedów w postępowaniu z takim "przypadkiem" jak on popełniłam i teraz to cud się prędzej zdarzy niż uda mi się to podreperować...nie wiem co robić bo naprawdę nie chce być z innym.

Ehhh odwolala spotkanie dzisiaj bo ja glowa boli i zle sie czula. Jutro sie spotkamy... Dziekuje za odpowiedzi. Mam chaos w głowie... Najbardziej mnie boli to, że naprawde się staram, chce isc razem na sylwestra,ale ona wybiera ... pojscie do pracy, bo chce byc sama i nie myslec o uczuciach... Ja nie jestem psychologiem z wyksztalcenia,ale boje sie, ze ona moze miec objawy depresji.. POzatym powiedziala,ze zawsze moze do konca zycia mieszkac z rodzicami (maja gospodarke i duzy dom)... Sam nie wiem o co chodzi... To wszystko takie złożone... Ale czas wszystko pokaże... Ja naprawde dużo serca w to włożyłem, starałem się, zabiegałem, kwiaty, dbałem, pisałem, dzwoniłem... Czasem mysle, ze chyba nie warto

Masz rację, nie warto. Pomyśl, gdyby była w Tobie zakochana myślałaby o tym, że ją zranisz? Nie, poleciałaby za Tobą na koniec świata. Nie zakocha się w Tobie dopóki nie poczuje, że może Cię stracić.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość oooooooooooodswiezam

Ja naprawde dużo serca w to włożyłem, starałem się, zabiegałem, kwiaty, dbałem, pisałem, dzwoniłem..." a no własnie .... Ile masz te kwiaty kupować rok , dwa lata , trzy ? Ile masz sie kajać przed tą zranioną księżniczką 5 lat , 6 lat ? Ile masz czekać aż sie dziewczynie odwidzi ? To nie na tym ma polegać !!! Można tak czekać do usranej śmierci . MOim zdaniem powinieneś odpuścić , bo w ten sposób nie dosc że sie strasznie narzucasz do tego stopnia że staje sie to nie smaczne , to na dodatek nie przynosi to żadnych efektów... A prawda jest taka że jesli jej zawróciłeś chociaz troche w głowie , to wiedz że odsuwając sie na boczny tor na jakiś czas , i gdy ona dojrzeje do decyzji ze czas skonczyc z umartwianiem , to napewno odezwię sie do ciebie , bedziesz to widział ze zaczyna stawac sie inna , bedzie zabiegać o ciebie i twoje względy .... podkresle " o ile jej będzie zależec na tobie " Daj jej czas , ale nie badz nachalny

Dzisiaj prawdopodobnie sie z nia spotkam..

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ehhh... Po raz kolejny odwolala spotkanie!!! Na 2 godziny przed spotkaniem. Napisala,ze to koniec,zebym skasowal jej nr. Tak zrobilem. Za 3 godziny dzwonila ale nie odebralem. Napisala sms,ze chciala sie spytac jak sie czuje i zyczyc mi spokojnej nocy! Nic juz nie odpisuje... Mam dosc. Nie bedzie mna manipulowac psychicznie i meczyc... Niech sie zdecyduje... Ja juz nie mam sily... Czwarty raz odwolala spotkanie.... To za duzo.. Ona jest chora

przeciez ci mówiłem , że ona nie jest zdolna tworzyć czegokolwiek .... Odpuść i jak chcesz ja mieć , to na spokojnie odczekaj az sie sytuacja uspokoi .... Bedzie jej zależało to sama sie odezwie ...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Goooooosia
Ona jest po prostu chora psychicznie i niedojrzala

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość jak ci nie wyjdzie to ja cie
juz znajde :)

Gość jestem kobieta i w 100 procent
ach sie podpisuje pod tymi slowami: A prawda jest taka że jesli jej zawróciłeś chociaz troche w głowie , to wiedz że odsuwając sie na boczny tor na jakiś czas , i gdy ona dojrzeje do decyzji ze czas skonczyc z umartwianiem , to napewno odezwię sie do ciebie , bedziesz to widział ze zaczyna stawac sie inna , bedzie zabiegać o ciebie i twoje względy .... podkresle " o ile jej będzie zależec na tobie " Daj jej czas , ale nie badz nachalny zadna kobieta ci tego prawdopodobnie nie doradzi, bo lubimy byc non stop adorowane i zdobywane, niektore w ogole lubia psie kajanie sie ale to jest skuteczne i prawdziwe, nagle uswiadamiasz sobie ze przez stwarzanie problemow mozesz stracic kogos wartosciowego, doceniasz i zauwazasz swoje bledy/fochy/glupie gierki

bo lubimy byc non stop adorowane i zdobywane, niektore w ogole lubia psie kajanie sie" Oj bardzo duży odsetek lubi kajanie ;) Z tym że z takim facetem jest fajnie na początku , kobiety czuja sie jak księzniczki .... ale kiedy taki okres "księzniczkowy" mija , nagle okazuje sie że ona spotyka sie tak jak by ze swoja psiapsiółą , kolezanka i powierniczka , która przytakuje , naskakuje , i podkłada wszystko na tacy pod pyszczek .... okazuje sie ze nie ma w takim partnerze za grosz faceta ... następuje nuda której nastepstwem jest rozstanie

Hmm ale np. na Andrzejki nie pojdzie ze mna, na Sylwestra tez nie... bo woli pracowac..... To ja w duuupie mam taka przyjazn, za przeproszeniem... Po co te slowa wielkie.... Jak sie widzielismy to byla cieplutka, po spotkaniu smsy,a teraz nagle dystans i uzalanie sie i wspominanie krzywdy jaka jej zrobil kiedys chlopak... Ona jest niestabilna emocjonalnie... Napisala smsa zeby skasowal jej numer i zapomnial o niej,a za 3 godziny dzwoni spytac jak sie czuje i zyczy mi spokojnej nocy....

Kolego tu naprawde nic innego nie pomoże jak terapia szokowa ... Zrób tak , skasuj nr , nie odzywaj sie ... Zobaczysz że na efekty długo nie będziesz czekał ... Ale tylko w tym przypadku jesli bedzie jej na tobie zależało :) Jesli nie będzie jej zależało , to sie nie odezwię do ciebie więcej . I wtedy już trzeba zadac sobie inne pytanie ;) Po co ci ktoś ,kto ma cie w dupie ? ;)

Gość constantine rrr
Zapomnij o niej taka moja rada w dupsku ?Cię ma i tyle żadnej miłości uwierz;(