Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lliiiii

coś się chyba stało mojemu chłopakowi!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mam pytanko...
CZEMU ZADAJESZ SIĘ Z TAKĄ CHOŁOTĄ CO PRACUJE NA BUDOWIE??:P

Gość mam pytanko...
po pierwsze mnie nie obrażaj suko... a po drugie jestem laura i pisze tak bo mieszkam w okolicy gdzie budują osiedla i roi się tam od roboli przez których nie można przejść normalnie ulicą codziennie jak wracam ze szkoły drą mordy i gwiżdżą żałosne teksty "chodż do nas kotku" bleeeeee:P a propo nie odbiera koma bo go wyłączył żebyś mu nie przeszkadzała jak dyma jakąś laske:p

Gość no ico juz zadzwonił
????? telefon sie chłopakowi rozładował jak nic a ty sie ciskasz. Przecież jakby mu coś sie stało to zawiadomiliby jego rodzinę a jego rodzina zawiadomiłaby ciebie. To pewne jak w banku. A moze pochlał z kumplami i nie chce zebys wiedziała. To ze ci powiedział ze pracuje do 19 nie znaczy ze tak jest w rzeczywistosci

Gość filip fredy
z własnego doświadczenia wiem że jak facet nagle wyłącza telefon to pieprzy sie z inną laską....:p to by było najbardziej prawdopodobne:p

Gość tak jasne
to napisał specjalista którego juz niejeden chłopak zdradził z laska:D

Gość filip fredy
mówiłem o sobie sam tak robie głupia dupo...

Gość tak jasne
fredzie ty jełopie. Skad wiesz ze jestem dupa? wam pedałom tylko jedno w głowie! wszystko sie z dupa kojarzy.....

Gość buehehhee
fredy!!!

Laura to Ty nie obrażaj zobaczymy jak Tobie się w życiu potoczy jesteś jeszcze młoda więc rozumiem, że ci w dupie rupie zadzwonił zgubił telefon na budowie od kumpla jakiegoś właśnie zadzwonił kupi sobie nową kartę i napisze do mnie ale ulga

Gość dupczył cały dzień
dziwne, że wcześniej nie zadzwonił... i z karty napisze :p

Gość mam pytanko ooooo
no proste dymał aż huczało i furczało a ty mu głupia pipo wierzysz...:P:P:P:P:P buhhhahha

Gość czeka wielka dama aż królewicz
ją odnajdzie a tu zwykły budowlaniec

Gość mam pytanko ooooooo
a ty jesteś taka stara pipa że on woli takie młode dupcie jak ja....:P

Gość mam pytanko ooooooo
ale ja to bym na takiego robola patrzeć nawet nie chciała...:p

Gość malenstwo12345
do mam pytanko oooo ale ty jesteś jeszcze głupiutkim i młodą dziewczynką. Mój chłopak tez pracuje na budowie i wcale nie jest jakimś oblechem który ślini sie na widok każdej laski. Życie jest do dupy i czasem trzeba schować dumę do kieszeni i przyjąć jakąkolwiek prace

Gość mam pytanko ooooooo
Wystarczy że na codzień grzmoci mnie takich dwudziestu i mam rozkłapiochę jak kanion kolorado :(

oto cała kafeteria wiedziałam, że wkońcu powiecie, że dupczył inną ;) skoro wam to pasuje to proszę bardzo wierzcie w to, że dupczył.Odezwał się do mnie po pracy wcześniej nie miał czasu miał latać po budowie i szukać kogoś kto mógłby mu dać zadzwonić???Normalnie zadzwonił po pracy a wy już że dupczył. Mam pytanko zobaczymy jak Ty skończysz w życiu obyś nie musiała dorabiać pod latarnią, żeby przeżyć.Maleństwo ma rację czasem trzeba schować dumę.

Gość mam pytanko oooooo
Wy jesteście tak ograniczone że musicie się bzykać z robolami.Myślisz że jak mi powiesz że" jestem małą głupiutką dziewczynką" to mnie obrazisz?? buhhhhahha:p

Gość ty mała zeszmacona małolato
spierdalaj do książek bo jutro do szkoły kozaczysz tak bo na codzień pewnie nikt cię nie lubi albo jesteś typem słodkiej idiotki.Ja nie mam chłopaka robotnika żeby nie było ale znam kilku takich i są spoko więc zamknij ryj hipokrytko

Gość nie obrazi cię
bo jesteś małą głupiutką dziewczynką więc miałabyś się o prawdę obrażać????

Gość mam pytanko oooooo
bo tak naprawdę to ja nie lubię roboli bo ostatnio moja dziewczyna mnie dla takiego zostawiła powiedziała, że już ma dość seksu ze mną i woli robola bo da jej więcej przyjemności niż ja!

Gość mam pytanko oooooo
a tak wogóle to ja chciałabym mieć takiego robola snię o takim co noc ale mama mi nie pozwala się z takimi spotykać i muszę udawać że ich nie znoszę.