Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość do suk wrednych
jak ktos nie ma ochoty niech nie wysyła nic i nie pomaga. Zamknie ryj i spierdala stąd. Wredne suki. Wy jestescie matkami???? wy macie serce??? dupe zamiast serca macie

Gość Nie krytykujcie tak...........
Poza tym pewnie autorka opłaca przesyłkę więc skoro ma wydać pieniążki których nie ma a wiele to ma prawo wiedzieć czego się spodziewać!!! Poza tym dziewczyna dająca wózek i autorka tak się dogadały więc nie rozumiem tych słów krytyki.

Gość rozumiem ze to wypowiedz
autorki topiku,to ma byc takie podziękowanie-tak

Gość dfvnfnv
Zebractwo

Gość mam na myśli wypowiedz do suk

chciałam tylko powiedzieć, ze ja pierwsza sama zaproponowałam zdjecia. Rozalka nie chciała ich, ale sama ją namówiłam, bo powiedziałam ze jak ma jej się nie przydac, to na darmo ja bede szła na poczte i ona. Poniewaz jej zdjec nie wysłałam, bo wózek oddałam do czyszczenia, nie zostawiłam jej meila i nie odbierałam telefonów bo dziś byłam na zajeciach, napisała na kaffe. Rozalka nie miała wczesniej neta i poprostu tylko chciała tutaj dac znac ze neta już ma i już zdjecia może odebrac. Nie musze tutaj tłumaczyć się, ale robie to po to, zebyscie dziewczyny nie obrażały. Ona ma naprawde ciężką sytuacje i wasze chamskie teksty jej nie pomogą. Wszystkie zresztą odwazne na pomaranczowo.....

Gość KSFJB FV
pearlineee nie odwazne pomaranczowe,tylko cwane :-) bo jakbym pisała pod czarnym,ze autorka to zebraczka to bym została zbanowana ,a jak pisze na pomaranczowo,to moja wypowiedz moze byc tylko usunieta,wiec nie pisz,ze jestem tchorzem,bo ja jestem CWANA

Ja również nie rozumiem tej krytyki, chyba każdy woli wiedzieć czego się spodziewać. Najłatwiej wyzywać, nie znając sytuacji. Szkoda że tak mało osób pomaga a tak wiele sieje niepotrzebny zamęt.

Gość ale czy ktoś tutaj neguje
jej sytuację albo źle życzy albo nie wiem oc jeszcze złego?????? bo ja nie zauważyłam po prostu można się zdziwić, że osoba, która zwraca się z prośbą o pomoć jakąkolwiek "zagląda darowanemu koniowi w zęby", nie sądzisz? przecież za darmo to i ocet słodki

Tak się dogadały dziewczyny między sobą i nic nam do tego. Pearlinee rzeczowo wyjaśniła, ale zanim to zrobiła wiele osób oceniło sytuację po swojemu i nie szczędziło słów krytyki.

Gość ale przynajmniej nikt
z tych krytykujących nie wyzywał autorki od suk:O to już przesada:O

nie uwazam ze darowanemu koniowi się nie zagląda. Każdy ma prawo do swojego zdania. Dla mnie to też przysługa ze dziewczyna weźmie ode mnie wózek, którego ja już nie używam i zabiera mi miejsce w domu. Nie muszę się bawić w dawanie ogłoszeń itp.

myślę ze autorka już tu nie wchodzi zeby się nie denerwować i ma racje :) I nie w głowie jej wyzwiska napewno

Gość cvwfkjw
Ja rozumiem,ze dziecko chore,ze autorce ciezko,ale czy autorka nie ma rodziny. Do diaska,po chuj ludzie maja rodziny jak te rodziny nie pomagaja.

Gość lhmnlfmhn
pearlineee--no włąsnie,komus pomgaja a swojej rodzinie nie i wtedy tacy jak autorka żebrza w necie

Gość pearline bez jaj przecież
wózek można postawić przed kubłem na śmieci i zaraz znajdą się chętni

Gość dziewczyny proszę was
nikt nie zebrze tylko prosi o pomoc. Naprawde musicie kazdemu dokopać? Postawcie sie w jej sytuacji.

Gość rogfnejrg
żebrze,żebrze,jeszcze raz żebrze

Gość ani trochę mnie to nie boli
tylko dziwi, że tak głupio się tłumaczysz jakby wózek był nie wiem jakim problemem, gdy chodzi o pozbycie się go:O to po prostu głupie:O

i na moim osiedlu nie wolno wystawiac rzeczy przed kubły a na inne nie bede zapierdzielać :) A tu proszę. Nawet z domu nie wyjde i wózka nie bedzie :) :):):):):):)

Gość rbhrwy
pearlineee--wyjdziesz na poczte aby wysłac wozek :-)

Gość ddddddddddddddddd...........
Wiecie co, szkoda słów. Nie życzę nikomu żeby był w takiej sytuacji, ale ciekawe czy dla dobra dziecka nie prosiłby o pomoc, to żaden wstyd!

ja gdybym musiała to bym do samego diabła poszła prosić :) Ale to ja. A każdy naprawde ma prawo robić co uwaza.

Gość ddddddddddddddddd...........
Pearlineee, super babka jesteś. A niestety inne nawet słowem nie pocieszą, ech. Mam nadzieję że Rozalka tego nie czyta bo na pewno nie jest jej łatwo a tu jeszcze dobijają

Gość do Pearlineee
absolutnie nie mowie, ze autorka nie jest w takiej sytuacji, moze prosila kogos z rodziny i jej nie pomogli, nie wiem i nie oceniam. Po prostu pisze, ze gdyby byla na prawde na tyle "biedna" to by brala kazdy wozek, a to ze to Ty zaproponowalas jej zdjecia- ok, fajnie, ale wydaje mi sie, ze (tak jak piszesz) wozek nie bylby skladany (bo niby po to mialas jej zdjecia wyslac) to bys mogla jej o tym napisac, poza tym 8 miesieczne dziecko juz siedzi z podparciem wiec chyba moglaby (on czy ona?) udiedziec .... poza tym to ja - "jakbys potrzebowala" ;)) i od suk mnie prosze nie wyzywac, bo suka bynajmniej nie jestem! Ja Cie nie wyzywam wiec i Ty okaz mi szacunek!