Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

a ja cie wyzywam i szacunku ci nie okazuje? :) czy to nie do mnie było bo nie wiem :) Co do zdjęć już tłumaczyłam w obszernym poście i wiecej tłumaczyć nie bede :) Bom leniwa ;) Pozdrawiam potrzebujące mamusie i jak będe komuś mogła pomóc, to chętnie pomogę, nawet zdjecia powysyłam ;) I dajmy już spokoj co?

Gość jakbys potrzebowala
nie, to nie bylo do ciebie z tym szacunkiem ;)) to bylo do tej co nas od suk wyzywa. Ja tez bym chetnie pomogla, bo mam pelno rzeczy po malym, ale pomoge komus kto na prawde potrzebuje tej pomocy, niestety zbyt wiele razy sie nacielam i teraz bardzo ostroznie wybieram osoby, ktorym chce pomoc.

no proszę jaka tu impreza!!!!!dziewcZyny na czarno robicie podstawowy błąd że odpowiadacie tym na pomarańczowo. Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, ale przez wasze odpowiedzi tym ''cwanym'' rozkręciło się. Dajcie sobie spokój i nie rozmawiajcie z powietrzem.

Gość impulsica
jaki jad , jaka wredota , jakie chamstwo , jaka znieczulica ,, szkoda słów

Gość a skad wiecie
ze za rogiem autorka sie z was nie smieje? skad wiecie, ze potrzebuje?

Gość takaMalaJa
pearlineee --> jestes super wartościowym człowiekiem, naprawdę zazdroszczę osobom przebywającym w Twoim towarzystwie. Widać jesteś osobą bardzo pomocną, można na Ciebie liczyć. Szkoda, że teraz tak mało osób na świecie jest takich jak Ty. Naprawdę szkoda. Podziwiam Cię naprawdę !!

ja jestem jedna z jej kolezanek :D ;) mało takich kolezanek , a takicha jak na naszym prywatnym forum to juz nie ma nigdzie :)

Gość takaMalaJa
No niestety to nie ta Twoja kolezanka. Wpadłam na ten temat ponieważ jest w aktualnych.. No ale n ic, Twoja kolezanka na pewno też tak uważa.

a to przepraszam za pomyłkę :) I bardzo dziękuję za ciepłe słowa, choć są nieco przesadzone :) A na moim forum wiele dziewczyn też coś wysyła dla rozalki i alonuszka mate edukacyjną. Więc fajnie ze się tyle nazbiera. A teraz wracam do prozy życia czyli do zupy ogórkowej :) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość do nawiedzonych
Jak ktoś chce coś komuś ofiarować po co się wtrącacie? Po co w ogóle zabieracie głos? Macie jakaś misję uświadamiania innych? Nawet jeżeli Rozalka, domniemana naciągaczka chce innych oszukać, co Wam do tego? Nie chcesz, nie wysyłasz. Nikogo nie interesuje wasze zdanie. Jak ktoś ma coś do oddania to oddaje a nie analizuje "czy aby na pewno moje drogocenne rzeczy nie trafią w ręce niecnych oszustów którzy chcą zarobić na ofiarowanej przeze mnie macie edukacyjnej, ciuszkach czy mleku". Doszukujcie się wszędzie podstępów a sfiksujecie :) Życzę większego luzu w życiu i większej wiary w ludzi.

Gość do nawiedzonej
a wyobraz sobie ze jestem strasznie ufna ( w zyciu) i tez jestem tak pomocna jak te ktore ofiarowaly swoja pomoc autorce,ale ja nie ufam nickom ja ufam ludziom, tym co ich moge dotknac, poczuc, porozmawiac ustami a nie palcami, i szczerze mowiac, gdyby Was nie interesowaly nasze posty..... to byscie nie odpisywaly O! :)

dla mnie ten wózek nie jest drogocenny ani troche :) A za nikiem rozalka kryje się człowiek dla mnie, z ktorym rozmawiała, ktorego losy śledze już długo. A jak bede chciała to pojade i zawioze jej wozek osobiscie. I przekaze niedowiarkom co widziałam :)

gdybym miała komuś oddac nerke to bym powęszyła, ale wózek ktory stoi nie potrzebny???? a niech sobie dziewczyna go nawet sprzeda i kupi majtki fajne za to, wisi mi to :)

Gość do do nawiedzonej
Przestań się wtrącać i zaśmiecać. Nikt ciebie tutaj sobie nie życzy. To temat dla tych którzy chcą pomóc Rozalce, czyli na pewno nie dla ciebie. Idź, pomagaj ludziom w realu skoro to ci dobrze wychodzi. Żegnaj i nie truj już dupy swoimi tekstami.

Gość rozalka-a nalezycie moze do
jakiejs fundacji? moze jakas str o tymusiu?

Gość rozalka-a nalezycie moze do
pomyslalam ,ze moze warto-moge jutro popytac i podac Ci kika namiarow

do rozalka : napisz czego konkretnie potrzebujesz z tego co rozumiem to mata edukacyjna , ubranka , ja poszukam i dam znac . pozdrawiam

potrzebuj E RÓWNIEŻ CHUSTECZEK NAWILŻANYCH SZAMPONU DO KAPANIA OBIADKÓW SOCZKÓW--CIUSZKÓW TROCHĘ JUZ MAM MLEKO TEZ MAM NA CAŁY MIESIĄC PIELUCHY TEZ JUŻ KUPIŁAM PRZYJMĘ WSZYSTKO CO BĘDZIESZ MOGŁA NAM DAĆ DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE:-)