Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość koalamiskoa
nie wiem czego sie czepiacie nie chce nie wysylam... zazdroscicie ,ze ona bedie miala chusteczki nawilzane a Wy myjecie w cieplej wodzie ??? moze jest potrzebujaca a moze cwana nikogo nie zmusza do pomocy ,byc moze to sposob na zarobek czy lenistwo skoro ktos chce dac ...za Wasze nie daje

Gość kawusia na sniadanie
nie ma za co:) przeprasam,że huggisy otwarte,ale moja córka je rozbroiła.Chciała dla lalki pampersa i ja jej pozwoliłam.Tylko,że miała wziaść z paczki mojej młodszej córki a ona rozwaliła twoją i chyba ze 3 ci zakosiła:) sorry:) chusteczki takie,ale ja takich używam i naprawdę fajne są.Jak coś uzbieram to ci jeszcze podeślę:)

Gość podczytuję majówki to wiem
kawusia na śniadanie - moja dobra rada: odpuść sobie pomaganie Rozalce. Zajrzyj na topik majówkowy, parę dni temu dziewczyny zrobiły rewoltę i chyba pomoc Rozalce się skończy, bo z tego co wiem na ich "prywatnej skrzynce" rozgorzała ostra dyskusja . Rozalka to zwyczajna naciągaczka, o zbyt roszczeniowej postawie, chamskim charakterze, bardzo cwana na dodatek. Na majówki się obraziła, bo ją rozszyfrowały. Któraś wspomniała, że wywaliła wszystkie swoje i Tymka zdjęcia ze skrzynki, bo widać było na nich, że stać ją na modne ciuchy, nową fryzurę, ładne ciuszki dla dziecka i wystrój mieszkania. Chcesz to pomagaj, twoje prawo, ale może warto to jeszcze raz przemyśleć?

zacytuję tylko jedną z diewczyn: pomagam na tyle ile moge, nie dochodze tego, czy warto czy nie i mam tylko nadzieje, ze kiedy mnie zycie kopnie w zadek i zwroce sie do kogos o pomoc nie bede musiala przedstawiac zaswiadczen o zarobkach.

Gość rooobta co chceta
:)

Gość do kawusi na śniadanie
a jakich używasz chusteczek? Z chęcią wypróbuję.

majowki wcale nie rozszyfrowaly Rozalki- nie pisz dziewczyno bzdur! Te, ktore chciały pomogły a te co bardziej zawistne tylko Rozalke oszkalowały, żeby lepiej się poczuć ;)