Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emi-1982

Gdyby faceci wiedzieli.

Polecane posty

Gdyby faceci byli tak w pełni świadomi jak często kobiety maja ochotę na przygodny sex bez zobowiązań tylko powstrzymują sie z wszystkich sił. dziewczyny jak to z wami naprawdę jest? w pracy na ulicy na imprezie

oczywiście nie podniecamy sie na widok byle jakiego osobnika musi nam przypasować tym czymś co najbardziej lubimy. Zdarza sie wam na pewno że siedzicie w pracy i nagle pojawia sie facet z którego najchętniej od razu zerwałybyście ubranie, czujecie jak całe ciało pulsuje... no ale wiadomo nie wypada, nie można co ludzie powiedzą a mąż chłopak a sam "obiekt" więc sie powstrzymujecie ze wszystkich sił choć juz zaciskacie usta z niemocy

Gość faaaaaacet
a zebyscie wy wiedzialy ile razy dziennie ma ochote zerwac ubrania z kobiety przechodzacej obok ....hehehe

a gdyby tak dostać szanse od losu. dobra wróżka daje Ci 24 godziny możliwości sexu z kimkolwiek chcesz gdziekolwiek i jakkolwiek chcesz a po tych 24 godzinach nikt oprócz ciebie nic nie pamięta.

no tak bo jak kobieta ma ochotę na przygodny sex to zaraz szmata a ty na pewno święty jesteś

Gość a to ciekawe
a w jaki sposób miałeś okazję się przekonać Kamecha ? wszystkie cię zdradziły czy może sam jesteś męską szmatą ?

Gość faaaaaacet
jezeli jeden klucz otworzywiele zamkow - to jest zajebisty a jezeli jeden zamek mozna otworzyc kiklunastoma kluczami - to jest hujowy i masz odpowiedz

Gość a to ciekawe
cieszę się, że ta mądrość czyni twoje życie leszpym :) życzymy ci powodzenia 👋

jak faceci maja chęc na szybki numer w terenie to proszę bardzo ale laska która im to umożliwi to już szmata cyniczne

Gość ja powiem wiec
szmato, szmato i juz warunek logiczny nik Ci wypada koguciku, teraz mozesz powiedziec jedynie niektorzy

męska dziwka też ładnie brzmi :-) to czy ktoś cie jakoś nazwie zależy w dużym stopniu od dyskrecji drugiej strony a ty koguciku byś wrzeszczał na prawo i lewo

Gość ja powiem wiec
nik = nikt mialo być, oczywiscie a słaby to jestes tez w wielu innych rzeczach jak widzę :)

ja tam musze poczuc sympatie do kobiety. na ogol wystarczy mi minuta, dopuki ona nie wyskoczy z ciuchow i wtedy juz ja lubie. ;) a tak powaznie, wszystko fajnie, pozostaje jednak kwestia roznych dolegliwosci przenoszonych droga plciowa. pomarzyc mozna. szoszannah - nie tlumacz sie nam.;) i nie kazda kobieta, Ty widocznie masz duzy poped.. a na opory moralne najlepiej dzialaja %

Gość ja powiem wiec
myślę, że podstawówka i gimnazjum jeszcze mają szansę na rozwój ty już niestety jesteś po ewentualnym czasie intelektualnego rozkwitu :) więc chyba nie masz się z czego cieszyć, jeśli chodzi o swój wiek p.s. potrenuj logikę, czasami przydaje się tak samo jak i ortografia :)

ciekawe kamecha jakby tak panienka stanęła Ci na drodze i dobrała sie do ciebie dyskretnie tu smyrgnie tam dotknie. Jakbyś poczuł ciepły oddech na szyi rękę która z torsu posuwa sie coraz bardziej w dół hmm? odleciałbyś po chwili jak każdy normalny facet

Gość ja powiem wiec
emi-1982 , nacpalaś się ? :D może jednak powiesz nam coś a propos tematu rozmowy ?

może kiedyś spróbuje sie naćpać jakoś do tej pory nie było potrzeby :-) Myślę ze faceci tak naprawdę poczuli by sie bardzo docenieni gdyby wiedzieli jak duży maja wpływ na odczucia zupełnie obcych kobiet nawet ich nie dotykając i w jak wielu damskich fantazjach sie przewijają. Błędem jest że wiele kobiet nie mówi swoim facetom o swoich fascynacjach i pragnieniach. Faceci dużo łatwiej mówią o tym czego chcą a kobiety zasłaniając sie wstydem i skromnością często odrzucają coś czego naprawdę pragną

Gość Bob Taylor
Emi vel. Szosza-coś tam --> ty jakas niedopchana jestes. Na topicu o zodiakach napisalas ze nie potrzebujesz zdradzac a tu piszesz ze marzy ci sie przygodny seks a wiec trąci mocną hipokryzją. Ale co sie dziwic skoro ty ryba z zodiaku - najwieksza cichodajka i aktorka pod słońcem.

tu jest napisane że kobiety tak samo jak faceci mają fantazje co nie znaczy ze dają na prawo i lewo.

Gość Bob Taylor
Szosz-coś tam coś tam -> ok ok juz sie nie tlumacz. Dobrze wszyscy wiemy ze jestes cichodajka i nawet mimo obrączki miałaś w doopie więcej chooyów niż jest przęseł w moście świętokrzyskim...

komu mam się tłumaczyć ? Bo chyba nie Tobie, strasznie zawiedziony koleś bo panienki ci rogi doprawiły. Dość ciężko mieć takie doświadczenia o które mnie podejrzewasz będąc na wózku ale skoro taki wszystko wiedzący jesteś to niech ci będzie :-)

Gość Bob Taylor
Nie panienki a panienka kiedys. W oczy byla najczulszą i najcieplejszą osóbką ale poza plecami kolekcjonowała 'przygody'. Kolejną rybke kumpel mój regularnie posuwał we wszyściutkie dziurki, wszystko by bylo cacy ale laska miała narzeczonego. Kolejny przykladzik: koleżanka z pracy, mężatka ale wciąż ślini sie do kumpla który siedzi biurko obok i to w sposób naprawde wyjątkowo narzucający sie. Nastepny przykladzik: niedawno poznalem laske na imprezie, bardzo szybko wylądowaliśmy w łóżku, bzykała sie jak wariatka, oczywiscie rybka zodiakalna. Co sie okazalo? Za miesiąc hajta sie! O czym poinformowac mnie raczyla juz po kilku seks-spotkankach... Kurde no! Przypadek czy co? No ja niesądze...

Gość LadyGaga Hahaha
Nie wierze w zodiaki, horoskopy itp. ale.. .cos w tym jest:-P

Gość lololololllllll
o kurwa tez mi osiagniecie, ze laska ma ochote kogos ruchnac i sie musi powstrzymywac, o ja pierdole, niesamowite, nigdy nie slyszalem o takim fenomenie

Gość smakunia
dziwne bo ja na taki nie mam wole kochac sie tylko z mezem

Gość smakunia
nie oceniaj innych kobiet sama po sobie bo nie kazda ma ochote dac dupy byle komu