Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KinderSurprise

Brak objawów w ciąży - czy to źle?

Polecane posty

Gość KinderSurprise

Dziewczyny poradźcie - jestem w około 6 tyg. ciąży. Jedynym objawem, jaki mam, jest brak miesiączki i pobolewania podbrzusza. Wczoraj zaczęły mnie boleć piersi i wystraszyłam się, bo bolą jak na okres. Żadnych mdłości, zachcianek, nudności, zawrotów głowy....nic. Czytałam gdzieś, ze to źle i już zaczynam sobie wkręcać:P Jak to jest?

Nie ma reguły. Jedne mają objawy jak z podręcznika - wszystkie (ja tak miałam, absolutnie znad miski zazdrościłam wszystkim po kolei, którzy przechodzili ciazę łagodnie) a są takie, które nie miały żadnych objaww i w ciąży, jak to się zwie: po prostu kwitły.

Gość KinderSurprise
Widzę, kogoś zazdrość zżera:P

Gość KinderSurprise
No mam nadzieję, że tak faktycznie jest... Może to głupie, ale jakoś czekam na jakieś mdłości czy coś, bo jak na razie nie czuję tej ciąży i to byłby jakiś "sygnał", że dziecko daje o sobie znać:)

Ja nie mialam typowych objawow ciazy-ani mdlosci ani zachcianek. pozniej ok 4msc ciazy mialam migrene,zawroty glowy,niskie cisnienie. ale..poczekaj..jeszcze byc moze wszystko przed toba:)

6 tydzień, jeszcze może Ci się zacząć, nie bój żaby :-) Choć życzę Ci byś na prawdę ich nie odczuła. To jak wiecznie trwające silne zatrucie pokarmowe.

Gość kachakrakow311111
ja tez nie mialam zadnych objawów jedynie to brak miesiączki i tyle

Ja nie miałam żadnych objawów do 8 tygodnia i jak mi się zaczęły tak żałuję, że tak za tymi objawami tęskniłam, całodzienne mdłości, nic zjeść się nie chce ale trzeba, bo nogi mi się uginają i blednę, jak nie zjem co 3 godziny to prawie mdleje a jak zjem za dużo to nie dość, że zgaga pali to jeszcze tak mi się odbija że aż wstyd :D Poza tym bym spała całe dnie i ciągle zmęczona jestem (a wyniki badań mam świetne i zero anemii...) Także spokojnie, może akurat należysz do tych bezobjawowych :) Pozdrawiam i gratuluję zafasolkowania...

Gość dziecinne podejście
zafasolkowania- Wy nie potraficie inaczej tego określić? później dzieci też będziecie nazywać "moja fasolka":O

Może być zaciążenia bądź zajścia w ciążę ale tak jest po prostu milej, nie rozumiem oburzenia "pomarańczowego", małego,wrednego człowieczka powyżej...

Gość ja nie mialam zadnych objawow
oprocz braku miesiaczki i delikatnego pobolewania brzucha co jakis czas :)

Gość ja jestem w 17 tyg ciąza rozwi
ja się prawidłowo a jedynym objawem jest brak okresu i bolące na początku cyce nic wicej...

Gość jhjkhjkjhkjhk
ja w pierwszej ciąży miałam mnóstwo objawów już po kilku dniach. w drugiej nic - zero - czułam się wspaniale. Ale radość nie trwała długo. Prawdziwe i porządne objawy przyszły w 10 tygodniu także może jeszcze wszystko przed Tobą ;) Póki co - ciesz się, że ich nie masz :)

Gość saleminka8
jej dopiero 6tc a ty sie martwisz brakiem objawow... nie ma reguły,ja w poprzedniej ciąży nie miałam objawów i poroniłam i coi każda poroni która nie ma objawów-KAŻDA CIĄŻA JEST INNA