Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna Araba..

Moj chlopak jest Arabem!!!

Polecane posty

Gość Dziewczyna Araba..

Namawia mnie na obrzezanie. Mowi ze tylko wtedy sie ze mna ozeni, bo tylko obrzezana kobieta moze byc zona a inne nieobrzezane to dziwki. Kocham go ale nie chcialabym stracic zdolnosci przezywania orgazmu. Co robic?

Nie ma, że boli. Prawdziwa miłość wymaga poświęceń. Jeżeli naprawdę go kochasz to zrobisz to dla niego.

Gość upssss
a w życiu!! :O za chwilę wymieni cię na inny model i co? do końca dni chcesz sexu bez orgazmu? w ich kulturze tak jest, bo kobiecie nie wolno czerpać przyjemności, ale u nas...to ty jesteś górą! zresztą myśl , co chcesz , sądzę ,że to prowokacja

Gość arab twoj pan
musisz sie sluchac. skoro kaze sie obrzezac musisz to zrobic

Gość misia_lucysiaa
Co za bzdura! Co za nedzna prowokacja! Mieszkam za granica, znam wielu Arabow,wielu jest w zwiazkach z Europejkami i jeszcze nigdy nie slyszalam zeby ktorys kazal sie kobiecie obrzezac. Wedlug ich religii mezczyzna musi byc obrzezany ,ale nie kobieta! Obrzezanie kobiet wyszlo z jakis dziwnych kulturowych mitow i jest praktykowane jedynie w najbardziej zacofanych wioskach i jest zwalczane oraz karane.

Gość arab nie jest człowiekiem
uprawiasz zoofilię

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
zaproponuj mu żeby sobie usunął żołądź penisa, ciekawe czy z miłości do ciebie to zrobi....

Gość może powiedzmy sobie wyraźnie
że obrzezanie odnosi się tylko i wyłącznie do męzczyzny, a u kobiet nazywa się to okaleczaniem narządów płciowych i z tego względu, że powoduje poważne komplikacje przy porodzie zagrażające życiu noworodka i kobiety jest karalne w wielu krajach. Kościół Adwentystów Dnia Siódmego wydał nawet bardzo ostry protest. Prawdopodobnie jest nakaz dla lekarzy ginekologów by przypadki okaleczeń były zgłaszane odpowiednim władzom, więc twój arab może się znaleźć w kiciu a nie na ślubnym kobiercu, za poważne przestępstwo.

marna prowokacja.. tym bardziej ze u kobiet jest to zabronione.. obrzezanie kobiet wystepuje najczesciej w jakis wioskach afrykanskich.. gleboko w puszczech.. a nie u muzulmanow!!

Gość mój koń też

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
akurat się mylisz, bo w grudzień jest tradycyjnym miesiącem okaleczeń dziewcząt na Filipinach, kraju muzułmańskim

hmm ja mam faceta muzulmanina i wiem ze u niego tego nie praktykuja bo w Turcji jest to zabronione..

hmm nie wiem czy wiesz ale w Koranie nie ma fragmentu o obrzazaniu kobiet.. jest napisane jedynie o mezczyznach wiec nie wmawiaj mi ze to zalezy od religii.. Ten zwyczaj jest uzależniony od wielu czynników między innymi: zwyczaje plemienne i narodowe. (w niektórych plemionach afrykańskich, żydowskich i arabskich) warunki środowiskowe i klimatyczny. ( w krajach o ciepłym klimacie , gdzie okres dojrzewanie dziewczynek jest wcześniejszy niż w krajach o zimnym klimacie) zwyczaje geograficzne.( kraje środkowej Afryki). Zwyczaj ten stosowany wobec dziewczynek nie ma związku z religią, był on i jest w dalszym ciągu związany ze zwyczajami, które kilka tysięcy lat temu istniały. Tak jak pisalam moj facet jest muzulmaninem wiem wiecej o tej religii niz Ty wiec prosze nie wmawiaj mi..

jeśli by nawet, mówić o obrzezaniu dziewcząt, byłoby to usunięcie napletka łechtaczki, analogicznie do chłopca, tylko jaki to miałoby sens. Możliwe, że kobieta przeżywała by łatwiej orgazm, choć nie jest to takie pewne, tak że jest to barbarzyńskie okaleczenie i zniewolenie kobiety, przeznaczając jej tylko rolę inkubatora.

Gość esmaaa
moj maz tez jest mmuzulmaninem..i w jego kraju to sie praktykowalo, ale w jakis wioskach zabitych dechami..obecnie jest to zabronione...a zreszta to prowokacja;).......

Gość Filipiny są katolickie

Gość blat
Skoncz ten zwiazek