Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaodxczasu

Pytanie do bezrobotnych

Polecane posty

Gość bezrobotnaodxczasu

Jak dlugo jestescie bez pracy? Co robicie calymi dniami?

Gość bezrobotnaodxczasu
Chodzi mi o takie osoby ktore sie nie ucza i nie pracuja Co robicie calymi dniami?

Gość ela963
ja chodze na zakupy , sprzatam ,gotuje , i sie nudze.

Gość na bezrobociu traci się
poczucie własnej wartości i powolutku wpada w depresję. Po jakimś czasie nawet nie masz po co rano wstawać z łóżka, bo ileż można sprzątać, oglądac telewizję i robić tym podobne rzeczy.

Gość ela963
e tam!! ja bym popadla wczesniej w depresję jakbym musiala isc do pracy :P

Gość wysylam maile roznosze CV
sprzedaje bizuterie na Allegro, sprzatam zeby dorobic i oddaje sie swoim hobby

Gość sin trabajo
siedze w necie caly dzien, jem, aby sie zamulic i nie myslec o swoim beznadzienym polozeniu i uzalam sie nad soba.

Gość bezrobotnaodxczasu
Nio ja tez spie ile wlezie, potem komputek, telewizja, zakupy i spac :) i tak dzien za dniem czasem i w poniedzialki cv wysylam jak wyborcza kupie :)

Gość co za bzdury z tym poczuciem
spadajacej wartosci:>chodze na solarek, kosmetyczka:) czytam baaardzo duzo:) spotykam sie ze znajomymi:) ogolnie dbam o siebie:) mąż sporo zarabia wiec tez jakos sie martwic nie musze o kase a to plus, siedze w domu z córcia, ma 7 miesiecy i psem:) czuje sie super dowartosciowana szczegolnie gdy spotykam znajomych i tylko narzekaja na robote,na zarobki i nic wiecej do powiedzenia nie maja bo niczym innym sie nie interesuja:) trzeba umiec zagospodarowac sobie czas:) nie mysl ze jak pojdziesz do roboty to bedziesz madrzejsza, sprzedajac albo klepiaj w kółko to samo do kompa napewno zbytnio intelektualnie sie nie rozwiniesz;)...nie jeden tępak ma robote po znajomości:) poucz sie programów komputerowych, zacznij uprawiac sport..jest masa rzeczy które mozna robic:) i nie spij do 11...ja codziennie wstaje o 6...spac chodze o 24:) i non toper cos mam do roboty:)..nie czuj sie gorsza bo nie jestes:)...aaaaa.....może małe zakupy????....ostatnio kupiłam sobie pare łachów i tylko czekam az maż przyjedzie zeby w nich wyskoczyc i poszalec na jakies bibce:).....pozdro

Gość ty nie jesteś bezrobotną
tylko utrzymanką męza. Nie wypowiadaj się.

Gość iurae
27 lat jestem bez pracy . Nigdy nie pracowałem .

Gość eem pro
co za bzdury z tym poczuciem spadajacej wartosci:> Jezeli ktos ma wyzsze wyksztalcenie, doswiadczenie, a w jego regionie nie ma zbyt wiele pracy, ma problemy ze znalezieniem jej. Czesto wmawia sobie, ze cos z nim nie tak, skoro pracodawcy nie chca go przyjac. A jesli dodatkowo nie jest w tak komfortowej sytuacji, jak Ty, ze ktos go utrzymuje i nie musi pracowac w ogole, tylko oszczedza na ubraniach i glodzi sie w ramach oszczednosci, na pewno nie pojdzie sobie na zakupy dla poprawy humoru. :(

Gość bezrobotnaodxczasu
No właśnie... skąd tu wziąźć kasę jak sie nie pracuje? :P

Gość teinna
tak naprawdę można duzo rzeczy robić, posprzątać,ugotować,uprać, coś obejrzeć, zrobić zakupy,poczytać książkę,spotkać się z kimś znajomym,posiedzieć na internecie, a jak się szuka pracy to już dodatkowe zajęcie, jak jest dziecko to też czas zajmuje. i czasem nawet dnia nie starczy... tylko , że nikt nie zapłaci ;) :(