Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferbi09

odwołany ślub

Polecane posty

Gość ferbi09

jestem z chłopakiem 11 lat.oboje jesteśmy po trzydziestce.odwołał ślub bo ja nie akceptuję jego rodziny i powiedziałam że jego brat którego nieznoszę nie może byc na weselu. Powiedział że chyba nie myślałam,że poniesie koszty a ja nie zaakceptuję jego rodziny i że to że oglądaliśmy lokal na nasze ewentualne wesele to była podpucha by sprawdzic czy zmienię zdanie co do zaproszenia jego brata na ślub.co o tym sądzicie?

Gość uważam osobiście
dobrze zrobił to w końce jego rodzina i to normalne że chciałby aby byli przy nim w tak ważnym dniu a jeśli ty tego nie rozumiesz to znaczy ,że wcale ci na nim nie zależy ....

Gość ankowaniania
jakby moj narzeczony powiedzial mi ze mojego brata ma nie byc na weselu to tez bym nie chciala sie wiazac z takim czlowiekiem. rozumiem twojego faceta, a ty troche pomysl. to ze kogos nie lubisz nie oznacza ze nie mozesz tolerowac jesli jest wazny dla kogos ci bliskiego. widocznie jestes egoistka i tak bardzo nie zalezy ci na swoim facecie. po prostu chcialas sie hajtnąć bo juz masz 30-stke i jestescie razem dlugo. żałosne

Gość ferbi09
ale czy to nieżałosne, że w najpiekniejszym dniu mego życia mam patrzec na znienawidzone twarze.

a jeśli on nienawidził by Twojej matki i kazał Tobie jej nie zapraszać na wasz ślub co nie postąpiłabyś jak on? postaw się na miesjcu drugiej strony...

pomysl tez o swoim ukochanym on chce dzielic ten wasz najpiekniejszy dzien z najblizszymi zapewna tak jak i ty więc zrób to dla swojego wybranka i nie rób mu przykrosci zaproscie tego brata na wesele tak jak nalezy i cieszcie sie wspolnie tym dniem. Nawet nie wiesz jaki to bol jak osoba nie toleruje twojej najblizszej rodziny, postaw sie na jego miejscu. Na pewno bys nie chciala aby twoj ukochany zakazal ci zapraszac twoja ukochana kuzynke czy przyjaciolke. Trzeba isc na kompromis bo zwiazek chyba na tym polega. Życzymy ci jak najlepiej abyscie doszli do porozumienia i byli szczesliwi.

Gość ferbi09
ale ja nie mogę mu wybaczyc - to świadczy przecież ze to niepoważny człowiek skoro mi wycina taki numer

Gość on odwołał ślub
Ty nie chcesz wybaczyć, więc jest po sprawie. po co pytasz o opinię. Mądry z niego facet jak widać.

to ty jestes niepowazna...nie mozesz zabraniac mu zaprosic wlasnego brata! jakas pinde ktora miesza miedzy wami to rozumiem,ale rodzony brat??!!

Gość oktoberka
Wiesz, ciągle piszesz o sobie. Chyba miłość polega na tym ,że czasem robi się coś też dla drugiej osoby nie oczekując rewanżu. Zamiast myśłeć o sobie, o tym, ż emusisz znieniawidzone twarze oglądać, mogłaś pomyśleć o tym, że dla niego to są bliskie osoby i ich obecność jest ważna.

Gość ludzie autorka napewno ma
powazny powod jesli nietrawi rodziny swojego chlopaka.ale czasami trzeba isc na ustepstwa . zachownie Twojego chlopaka jest dziwne , mozliwe on wcale niechcial z Toba barc slubu.

jak tak nie trawisz jego rodziny to nie radzę brac Ci z nim ślubu...uważasz że po ślubie zerwie z nimi kontakt i bedziesz tylko ty ty i ty? jesteś może po 30 ale strasznie nie dojrzała emocjonalnie, jak on może wybrac między kobietą z która jest 11 a bratem z którym jest od urodzenia, nie bądz smieszna, a poza tym nie sądzę żeby brat tak Ci na weselu przeszkadzał.... nie musisz z nim nawet rozmawiać, a swoją drogą to facet jest tak samo nie dojrzały jak ty skoro takie podpuchy robi żeby Cię sprawdzić... dobraliscie sie idealnie, ale wspólnego życia Wam nie wróżę różowego!!!!!

Gość ferbi09
ja dlatego ich nienawidzę ponieważ postanowiłam się zemścic na chłopaku za to ze kosztem naszych randek odwiedza rodzinę - wówczas nasze spotkania odwołuje gdy ma imieniny głupiego wujka

przykro mówić, ale autorka jest niepoważna, są inne sposoby rozwiązywania problemów niż robienie afrontów rodzeństwu narzeczonego i chore gierki przy tak ważnej i wyjątkowej okazji jaką jest ślub dużo jestem w stanie zrozumieć, jeśli chodzi o temat wkurzającego faceta, ale nie takie wyczyny

Gość no przeciezze
to prowo...

Gość ferbi09
dodam że oboje leczymy się psychiatrycznie