Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komediant

Ostrożnie przy rozdziewiczaniu.

Polecane posty

Nie należy dopuszczać aby kobieta czuła przy rozdziewiczaniu silny ból. Ile razy można to powtarzać ?

Gość a czy ja albo ty
jako jednostki mamy na to jakiś wpływ?

florek, ty żeś rozdziewiczył jedynie swoją chudła łapę, więc po co się odzywasz w tematach, o których nie masz pojęcia matole?

Ten pierwszy raz rzutuje na całe późniejsze życie erotyczne. Jeżeli kobieta będzie się źle czuła w trakcie pierwszego stosunku, to odbija się to negatywnie na całym jej przyszłym życiu seksualnym. Dlatego tak ważne jest aby zaoszczędzić jej niepotrzebnego bólu.

Najlepiej najpierw kilkukrotnie doprowadzić dziewicę do orgazmu poprzez stymulację łechtaczki. Dopiero potem podjąć próbę przebicia błony dziewicznej. Na początku dobrze jest włożyć w pochwę jeden palec, po pewnym czasie dwa palce i dopiero w końcu penisa.

Ważne jest aby kobieta miała już dobrze rozwiniętą pochwę. Nie powinna mieć mniej niż 20 lat.

Gość pierdolenie o pieprzeniu
nie rozprawiczy popierdolonych pierdolwncow wlasnych babć.

hehe Komediant dobry instruktaż:) a u mnie sie na początku nie dało wsadzić dwóch palców, nie mówiąc już o penisie:] tylko jeden paluszek się mieścił... Ale z czasem, po wielu próbach udało się;)

Gość i w ten o to sposob
karmicie glupie kurwy trola ktory albo pisze pasujace jak chuj w oko tematy w tym dziale albo o seksie ktorego nie doswiadczyl z zywa osoba,

wiem kurwa że w ten sposób nakarmię tego trolla ale chuj z tym! Florek miej kretynie litość! przeca Ty nnawet cycków na żywo nie widziałeś oprócz maminego gdy cię do 6 rż karmiła (i wyrosło takie cejco)!!! O czym ty kurwa mówisz! to tak jakbym ja o fizyce kwantowej gadała i dawała rady fizykom z NASA! ja pierdole kiedy ty w końcu zrozumiesz że jesteś dnem a twoje są przydatne jak używany tampon!