Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

moje zycie to porazka

Polecane posty

dajcie spkoj z ta fotka musiałabym na głowe uspasc zeby swoja fote tu zamiescic a wczesniej powiedziec na kafe ze jestem 23 letnia dziewica:P

Gość awera gdzie mieszkasz
zawsze można droga mailową

Gość atheer
Daj foto bez twarzy, figura sama.

pewnie i tak zostane olany ale zarzuce swoim mailem : otep@op.pl

Figura supcio (chociaz malo widac). Moze sama sproboj podejsc jakiegos mena ?:>

figura jest OK, coś czuje że sobie jaja robisz a jeśli nie to musisz mieć zajebistego pecha

Figure stworzyla Awera przeciez :> A rodzicom moze jedynie podziekowac za urode :>

tez mysle ze to pech:P a wiecie co mnie pociesza ze mam jeszzce 2 kolezanki super dzieczyny naprawde atrakcyjne, ta druga nalezy do tych slicznych kazdy jej to mówi i co tez sama i tez dziewice takie widac pechowe jestesmy

No.. czyli faceci czekaja tylko na Twoj ruch ktory by wskazywal ze maja u Ciebie szanse :) dlatego do boju dziewczyno ! :>

Gość atheer
No, no Awera, szacunek, figurka pierwsza klasa, podziwiam, może jeszcze nie spotkałaś faceta, który doceniłby Twój charakter i Twoje usposobienie.

Gość ooooooooeeeeeeeeeeeewwwwwwwwww
jak facet nie dostanie wskazówki (uśmiechu np, długiego spojrzenia itp) to często nie podchodzi, bo myśli że nie ma szans. większość facetów tak ma, szczególnie jeśli chodzi o fajne dziewczyny

Gość martynkoska 23
moja teoria- za duże parcie na szkło... faceci podświadomie czują desperację, może dlatego nie naciskaja na spotkanie (mówie o tych NORMALNYCH facetach) też tak miała, po długim związku usilnie starałam sie znaleść druga połowę i za cholere nie mogłam, choć poznawałam mnóstwo mężczyzn. Dopiero jak totalnie yo olałam i postanowiłam wieśc zywot przeszcześliwej singielki przypałętał sie mój i został juz na zawsze :) Pozdrawiam i życzę powodzenia

raczej nie ejst t parcie na szło, w zasadzie parcie na szkło mam teraz, bo juz nie wytrzymuje napiecie do tej pory mi nie zalezało na facecie i na zwiazku

Gość byt z niebytu
to nie parcie na szkło, tylko chcica :D

Gość Palermoo
Awera głowa do góry nie jeden na kafeteri by cie pocieszył uwież mi naprzykład ja :-)

Gość kochanie odezwij sie
odezwij się do mnie też mieszkam w łodzi i i się tobą zaopiekuje ;) tyle ze tez jestem dziewczyną :) ale żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek ;))

Gość ktoś skądinąd
gdybym był z Łodzi to chętnie bym Cię przygarnął, boś posiadaczką wielce przyjemnej dla oka "konstytucji", a i sadząc po wpisach osobowość też masz fajną :)

Gość kochanie odezwij sie
nie wiesz co tracisz :D