Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

moje zycie to porazka

Polecane posty

mam 23 lata lada miesiac bede miec 24..i jestem dziewica moze nie jestem mega piekna, nie mma super regularnych rysów twarzy, ale mam blond włosy , ładne niebieskie oczy, proste białe zeby, jestem wysoka 170cm szczupła, całkiem tez zgrabna, mam ładne piersi i kurna nie mam faceta nie wiem, w sumie wyglad nie ma tu nic do rzeczy, bo i takie najgorsze raszple maja facetów, uprawiaja sex juz mnei to dobija, jestem wesoła, niegłupia, pracowita, mam poukładane w głowie, mam ogromne poczucie humoru, jestem typowa jajcara i własnie chyba to jest moj problem ze jestem zbyt hałasliwa, czy rozesmiana rozgadana, z faceci mnie lubia ale na dziewczyne to mnie chyba nie chca do tego odkad poszłam na studia same laski, wsrod znajomych same laski, i co najwyzej ich faceci, ogolnie raczej jestem lubiana, wszyscy maja mnie za mega wesoła osobe i mówia ze ze mna jest super, nie mozna sie nudzic ale faceta nie mam do tego mysle ze kłoda w łózku nie bede, mam buuuujna fantazje, ciagle mysle ze facetowi robie lske, gdybym była z jakims juz to nawet bym połkneła:P jakbym go kochała, jestem otwatra, analnego tez bym spróbowała, kocham sie mastrurbowac i w zasadzie nie mam juz błony bo kiedys podczas pieszczot po prostu ja przebiłam.... boze czy moje zycie musi tak wygladac:O

na imprezach nie przepadam poznawac facetow, szczegolnie jak od razu pchaja łapy, nie chce tego robic zpierwszym lepszym chcoiaz coraz czesciej o tym mysle, zeby znalezc sobie sex przyjaciela

Gość kinga1984
nie martw sie..;P megan fox tez nie ma faceta

Gość prowokacja całkiem całkiem
zaraz posypią się prośby o nr telefonu

nawet na kafe mnie olano serio mam takie prblem:O nie wiem moze jestem totalnie aseksualna:O

Gość ktoś skądinąd
poka tzytzki, obaczym w czem problem

Gość pokaz fote

Gość wlasnie poka fote

Gość no to witam w klubie
tez praktycznie za miesiac mi walnie 24 i tak samo tego nie robilem,dziewczyny tez nie mam .. no ale coz,takie zycie

Gość antyfanka...
Ajron to twoja ostatnia szansa... Pomóż dziewczynie ...

Gość awera gdzie mieszkasz

E tam... dziewczyno nie lam sie, wkoncu znajdziesz kogos :) Szacunek ze potrafilas tyle wytrzymac z cnota... Rispekt! :>

Gość Nekrostooley
zjedz kupe to pomaga

do tego czasu wpadne w frustracje:O póki co jakos sie trzymam...ale ciezko, czasem mam wrazenie ze moge sie spontanicznie rzucic na jakiegos przechodzacego biedaka

ta Łódź to musi być niebezpieczne miasto, niczemu niewinien przechodzień może być napadnion i zgwałcon w brutalny sposób

hm... moze po prostu faceci uwazaja ze sa za slabi na Ciebie ? :) Skoro jestes taka super i usmiechnieta to moga to tak widziec..

co za niefart, znowu nie moje rejony

Ajron - jesli rzeczywiscie tak jest to chyba sie tam przeprowadze :>

nie watpie ze sa za słabi :O ja mma teorie taka jestem zbyt brzydka dla fajnego faceta a zbyt fajna dla jakiegos lamusa:P nie jestem jakas super wybredna tez nie wiem moze faceci wloa spokojniejsze dziewczyny a nie takie wariatki

Jesli jestes pozytywna wariatka to to napewno nie jest problem :) poka fote to Ci powiem jak to jest :P Pamietaj, ze niektorzy fajni faceci wola byc podrywani niz podrywac :>

ja podrywac nie umiem czasem mi sie zadrza poderwac faceta, i zauwazyłam ze jesli ja np ostettacyjnie sie na niego gapie i wyczekuje az w koncu mnie dojrzy i wtedy sie usmiechne to reakcja zazywczaj jest pozytywna i facet albo podchodzi, zagaduje:P, albo pyta sie czy moze nie chciałabym sie pokochac:P poznaje fajnych faceów ale w 98% sa zajeci

Gość atheer
Awera, wrzuć może jakieś poglądowe foto. Z tego co piszesz to fajna z Ciebie kobitka.

dobrze ktoś tam wyżej mówi, zapodaj fotkę