Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynettee

u ginekologa. recepta na tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość novynettee

sluchajcie Kobiety, czy jak pojde do "pierwszego lepszego" ginekologa (wlasciwie to w przychodni studenckiej) to czy bez badania(bo badanie mialam pol roku temu i wszystko bylo ok) na moja prosbe wypisze mi ten lekarz recepte na tablety jakie mu powiem (jakie zazywalam) ??

raczej tak u mnie nie ma z tym poblemu nawet ogólny mi juz wypisywał ;)

Gość novynettee
no popatrz, a mi sie raz zdarzyla sytuacja ze na pewne leki (nie anty) lekarz ogolny nie chcial mi nic wypisac dopoki mu zaswiadczenia nie przynioslam... ale dla ginekologow to chyba codziennosc ze kobiety tylko po recepte przychodza,co?:)

Gość novynettee
tak bez badania? na pewno? to ide! :) dzieki

Gość novynettee
no bo mowie Wam, bylam w przychodni u nas studenckiej w innej sprawie i mowie do ogolnego ze potrzebuje recepte na xx. bo mi ukradziono torebke z oryginalna recepta... to jak mnie opierdolil lekarz ze jak ja w ogole smiem prosic o jakas recepte, ze przychodze bo mam kaprys na jakies lekarstwo... dlatego teraz sie boje ze z ginem tez bede miala problemy...

Przychodzisz do gin, mówisz, że brałaś tabletki, skończyłaś opakowanie i chcesz receptę. 80% lekarzy wypisze Ci bez problemu. Mało który teraz najpierw wymaga zrobienia badań:o Niestety...

Od razu radzę załatwić sobie u ginekologa zaświadczenie o tym że bierzecie takie tabletki- mój sam mi dał, bo stwierdził że jeśli wszystko jest ok, on nie musi mnie badać co miesiąc, a receptę na te tabletki może mi wypisać też lekarz rodzinny.

Gość novynettee
dzieki za informacje i otuche :)