Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radddosław

Ktoś mi napadł na piwnicę !! skradziono dużo jedzenia i sanki

Polecane posty

Gość Radddosław

może to banał, ale to rzeczy dla mnie ważne, jak dzwoniłem na policję to ktoś mnie wyśmiał ... poszedłem na komisarjat na piechotę i facio w okienku dyżurujący powiedział "niska szkodliwość społeczna :D może głodny był złodziej...:D" Nie po to kisiłem ogórki, inne konserwy i konfitury żeby terz obszyczmur to zjadł :( i jeszcze sanki dla dzieci : (

chyba w dzisiejszym fakcie bylo cos ciekawszego facet pojechal po zone do pracy a jak wrocil do domu to w jego malzenskim lozu spal jakis menel, przed snem buszowal w lazience a gdy zachcialo mu sie s..ac to pomylil umywalke z kibelm i narobil do umywalki to dopiero niespodzinka:o 🖐️ ps no ale ciebie tez mi szkoda

mojej sasiadce tez sie kiedys do piwnicy włamali i wypili kompoty to tez jej tak powiedzieli i ze nic nie zrobia...

Gość gość...
Jak to? Policja jest po to by chronić obywateli przed złem kradzieżą, napadem, rozbojem itede.. To jest niska szkodliwość społeczna? Uważam, że to jest najzwyklejsza kradzież i policja powinna się tym zająć. Z uwagi na to, że ośmieleni rabusie, dopiero nabiorą ochoty na czyjeś zapasy i na pewno nie jedno zgłoszenie będzie w tym temacie. Powinieneś się domagać zainteresowania sprawą ze strony policji! Jeślibyś ty poszedł sąsiadowi obrobić piwnicę, to też by się nic nie stało? Tzn, że dają ogólne przyzwolenie na kradzież! A może, gdyby to była piwnica policjanta lub jakiejś szyszki, to zapewniam cię, że by się tym zajęli!

mi tez sie jakis czas temu wlamali do piwnicy i skradli mi caly atlas do cwiczen przyjechala policja popadszyla se poszla i tyle

Gość sanki zajebali
to znak ze zima sroga bedzie!

Gość Radddosław
gość masz rację ... policja powinna się tym zająć. a co do ziemniaków to nie trzymię ich w piwnicy a na balkonie bo w piwnicy mogą puścić pędy ,zresztą - żebym myślał że to na biednych że głodny ktoś zabrał to w porządku ale ja jestem na 99 % pewien że to szajka która obkrada piwnice/sady/działki a potem wciska to starym babciom i każe sprzedawać na ulicy :(