Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia33

co o tym myślicie?

Polecane posty

mam koleżankę która ma 26 lat,rok temu urodzilqa bliżniaki i ma po nich płaski brzuch bez rozstępow,dodam że w ciąży jej brzuch był ogromny.Ja urodzilam dwa miesiące temu jedno dziecko miałam połowę jej brzucha a mam obwisły flak i do tego pełno rozstępów ,od czego to zależy bo ona sie niczym nie smarowała.

chyba od gestosci skóry ja tez mam płaski urodziłam jedno dziecko brtowa tez płaska urodiła blizniaki

Gość Przede wszystkim od genów
tendencji do rozstepów, rozciagliwosci i elastycznosci skóry, zawartosci wody w skórze Od kremów zalezy tylko w minimalnym stopniu. Ja jestem w 32 tygodniu ciazy brzuch mam taki jakbym miala miec trojaczki a rozstepu ani jednego. I tez sie raczej niczym nie smaruje.

dziwię się jej brzuchowi bardzo bo miała naprawdę wielki a jak sie latem rozebrała nad jeziorem to faceci się na nią gapili taka figórka a koło niej dwa brzdące

to moze zacznij brzuszki robic by nie wisiał wałeczek :) i nie bedziesz zazdrosna albo basen :)

już robię te brzuszki i inne ćwiczenia ,ale to jest niesprawiedliwe bo ona nic nie robiła i nie robi poprostu tak ma ,ja już w nic nie wierzę żadne kremy ani inne cuda

Naprawde na to nie ma reguly... Ja tez mam ogromniasty brzuch i zadnych rozstepów. Tak jak ktos napisal, jest to uwarunkowane genetycznie i nie ma na to rady. Moze cwiczenia z czasem pomoga.