Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam niewiem 34343

Czy to normalne

Polecane posty

Gość gfhggfhhgf
I tak właśnie praca, impreza i ciągle samemu ? Aż stuknie 40, 50ka i siedzisz sam w 4 ścianach jak ten cieć nie mając nikogo wokół. Samotne sypianie, samotne wieczory - super :)

Gość sam niewiem 34343
Ale skad wy zakladacie ze zaraz samotne ? Sens a jaki w tym sens .Praca,bachory,praca bachory.

Gość gfhggfhhgf
A kto ci każe mieć dzieci ? Sorry ale już głupoty piszesz. Jest wiele kobiet, które nie chcą mieś dzieci więc nie rozumiem.

czyli na kocią łapę? w związku, ale nie formalnym? Eh bachory .... z bachorami żaden dzień nie jest identyczny - kończy się monotonia :) wierz mi ;) Mając dzieci można się dobrze bawić, nie tylko z nimi... my z mężem nie zrezygnowaliśmy z imprez, znajomych, piwka pod parasolem w lecie :) tylko inaczej się teraz organizujemy :) małżeństwo i dzieci to nie więzienie... :)

Gość gfhggfhhgf
Marysia, ale on jest wystraszony. Woli nie ryzykować i nic nie robić. Jak mu to odpowiada, to jego sprawa.

gfhggfhhgf - jak na mój gust - miał zły wzorzec małżeństwa/rodziny. Stąd jego niechęć :)

Gość gfhggfhhgf
Albo po prostu boi się. Co za różnica - jego cyrk - jego małpy :)

Gość sam niewiem 34343
Ok dziewczeta chyba jestem inny bo mnie jakos nie ciagnie do takich atrakcji. Moze dlatego ze lubie ciagle cos nowego.To jakby pogon za adrenalina czy jak to tam.

zobaczysz adrenalinę jak będziesz musiał biec na ulicy za 3 letnią dziewczynką ;) To Twój wybór, nie ma co się sugerować opiniami innych. Z czasem dojrzejesz... ludzie żyją w stadzie - taka natura :)

Gość gfhggfhhgf
I nawet jeśli chodzi o seks, to lepiej mieć jednak stałą partnerkę przecież. Dobra Marysia, on jeszcze nie dorósł :)

Gość ksennnaaaaaa
tez jeszcze do niedawna mialam takie nastawienie do zycia, txlko imprezki, poznawanie nowych ludzi, przygody, zadne zakladanie rodziny, wychodzenie za maz, nie mowiac juz o dzieciac, a mam ju 32 lata. No i co?? 4 miesiace temu dopadl mnie moj amor i tu zmienilam nagle nastawienie. Nie, nie chodzi o to, ze odrazu chce wychodzic za maz, ale z tym mezczyzna moglabym sobie to wyobrazic, pierwszy raz tak naprawde od baaaaardzo dlugiego czasu. Wiesz mi, ze jeszcze wszystko moze sie w twoim zyciu zminic, poczekaj az trafisz niespodziewanie na swoja milosc