Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkoocchhaamm

poradźcie proszę

Polecane posty

Chciałabym kupic rodzicom na święta wspólny prezent taki do 100 zł i zastanawiam się co to mogłoby byc. Macie jakieś propozycje? Chciałabym, żeby to było coś pożytecznego i przydatnego. Dzieki za pomoc:)

Gość
ja kupuje lampe stojaca, Ikea, 150zl. zreszta na ich zamowienie:classic_cool:

Wspólny film do obejrzenia, komplet jedwabnej poscieli...a najlepiej kup każdemu to co lubi.

Ja na świeta chciała bym dostac dobra atmosferę , nie zrzędząca mine męza, zadowolenie domowników z prezentów, czyli spontaniczny miły nastrój. Od lat wigilie spedzamy tylko ja, mąz i syn. Urządziła bym na więcej osób, ale boje się czy sobie poradzę, czy wytzrymam obsługując ich wszystkich, czy uda mnie sie przyrzadzić cos wyjatkowo dobrego, ogólnie to jest nierealne, bo od lat panikuje gdy zbliza się jakas świateczna uroczystość. Z większych balang udało mnie sie urządzic uroczysty obiad i kolacje na wiecej osób. Boje się, więc rezygnuję. To tyle.

na więcej osób z okazji ! Koumni syna, a tak poza tym prawie nigdy od lat. Czy jestem walnieta czy co

Dla mnie nie jest wazny prezent, wazny jest dobry nastrój, stworzenie wspaniałej atmosfery. niestety , nie zawsze sie to udaje. A prezenty...cóż , to tylko przedmioty.

Za sto złotych już możesz znaleźć coś fajnego do domu... Choćby w myin, powinnaś znaleźć coś fajnego, na przykład do kuchni. Ja bardzo lubię akcesoria drewniane z ich oferty, może i Twojej mamie przypadną do gustu?