Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeee.

Nic do niego nie czuję..

Polecane posty

Gość Heeee.

, jestem z chłopakiem prawie msc.. on jest słodki,chce ze mną spędzać jak najwięcej czasu. po prostu ideał..Ale ja jeszcze nic do niego nie czuję..jest fajnie,zależy mi na nim, jestem zazdrosna o inne.. ale nie czuję nic do niego.; /

Jesteś zazdrosna, fajnie z nim się bawisz, zależy tobie na nim... no to coś czujesz. Ale, skoro Ci dobrze to ciesz się tym i nie martw się brakiem szalonych rewelacji fizjologicznych :)

Gość Heeee.
ehh. niewiemm..

Gość
a ja Cie rozumiem .. choc wiem ze seks, namiętnosc to nie wszystko to bez tzw. chemii nie mogłabym z kims byc to frustrujace musi być :/

Gość
jestescie razem od miesiąca, a spałas juz z nim ? moze po seksie atmosfera sie polepszy :P

Gość Heeee.
, yyy. no jak dla mnie trzeba troszkę czasuu tak żeby iść do łużka..nie chcę tak odrazu..

Nio to lipa. Powinnaś właśnie szaleć na jego punkcie. Facet właśnie powinien poraźić kobietę jak ktoś tu łądnie napisał "iskra Bożą" :> do tego stopnia żeby mu jadła z ręki :)

Gość Heeee.
yhh. więc chybato nie to.; /

Gość ja też mam ideał
hmm, rozumiem cię, ja tez mam taki ideał,zakochany od początu,pokazuje uwielbienie,nie szczędzi komplementów i mówi że poczeka az poczuje to co on, jesli nic do niego nie czujesz to powiedz mu ze szanujesz jego uczucia ale nie chcesz go oszukiwac i powiedz prawdę że potrzebujesz czasu, to bardzo krótka znajomośc możesz się zwyczajnie mylic co do jego intencji,moze zwyczajnie zaciagnie cię do wyra i powie dowidzenia

Gość Heeee.
ehh. właśnie tego się boję.; /