Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moo

wypadanie włosów

Polecane posty

Gość moo

witam. zwracam się do was drogie panie, z prośbą o pomoc. mam dlugie wlosy, za nich nie chce sie ich pozbywac, przyznam zaniedbalam je poniewaz uzywajac dosc czesto prostownicy zniszczylam je. od jakiegos czasu te wlosy mi wypadaja, moge je wyciagac garsciami. jestem tym strasznie zalamana. znacie jakies szampony, odzywki ktore pomoga mi w tym zeby te wlosy mi nie wypadaly? blagam was ! pomozcie!

Gość mam dokladnie tak samo
w ciagu roku.. wypadla mi ich polowa.. i nei wiem co robic.. to chyba od farbowania.. a Ty farbujesz?

Gość moo
nie. we wakacje je rozjasnilam rozjasniaczem w sprayu, ale to tyle, nie wypadalo mi ich tyle. :(

Gość mam dokladnie to samo
dzis kupilam skrzyp polny w tabletkach. mam nadzieje ze pomoze.

Gość szoke szoke
mam to samo, nie wiem czy to efekt pory roku, ale włosów mi ubywa w tempie zastraszającym. kiedy je czeszę to mam czarną umywalkę, podłoga w łazience cała we włosach, odpływ w wannie w trakcie mycia się zapycha, dotknę głowy i mogę je sobie wyciągać :o dodatkowo widzę jak mi się przerzedziły, kiedyś miałam gęste i mocne, a teraz mój kucyk to oklapłe druty, kilka włosów na krzyż. faszeruję się tabletkami i nic, używam specjalnych szamponów i chuj, przymierzam się do kupna peruki, bo jak tak dalej pójdzie to w po nowym roku będę łysa :o

Gość hghjyftdrseetqZ
polecam radical w ampułkach, koszt ok 60zł ale efekty widac już po 2 tyg

Gość moo
szoke szoke- mam to samo, powoli popadam w jakas depresje. jak widze te moje wlosy ktore znajduja sie klebkami na szczotce, czy w wannie to placze. zazywam tabletki juz jakies 2 tyg. i nic, 3 dni temu zrobilam sobie 1 raz maseczke z TREATMENT WAX- nie wiem, zobaczymy podobno jest wspaniala ...

Dziewczyny z reguły takie tabletki nie pomagają. Ja przetestowałam juz ok 5 rodzaji i nic.U mnie to chyba genetyczne, taka moja uroda,bo nic nie pomaga

Witam wszystkich widocznie wlosy potrzebuja oka specjalisty a nie stosowania witamin lub tabletek gdy moze przyczyna jest choroba.To to samo jagby wypelnic zemba dziurawego plomba...!!!!Pozdrawiam