Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fifas18

Uczucie które wygasło....

Polecane posty

Witam Was!! Czytalem niektóre wątki na tym forum i moja sprawa nie jest jakas wyjatkowa. Już opisuje moją sytuacje: Mam 18 lat i w takim samym wieku dziewczyne. Jesteśmy ze sobą juz ponad 7 miesięcy i bardzo ją kocham.. Ona mnie do tej pory też mocno kochala, ale od niedzieli "coś" sie zmienilo.. Z racji tej że bardzo ją kochalem bylem też o nią chorobliwie zazdrosny. Zawsze marzył się jej starszy brat.. No i upatrzyła sobie brata w takim znajomym, przyjacielu (o imieniu Rafał) ktory ma ponad 28 lat. Zawsze powtarzała że to ja jestem dla niej najważniejszy, ale ten Rafał jest osobą która z łatwością zdobywa sobie przychylność innych ludzi. A ja czasami mialem wrażenie że on ma większy wpływ na moją dziewczyne niż ja i że bardziej liczy się z jego zdaniem. Przez to było dużo kłótni w naszym związku. Od czwartku przez trzy dni znowu byly sytuacje które mnie wkurzały i robiłem jej wyrzuty z tego powodu. A od niedzieli moja dziewczyna się zmienila, stała się inna wobec mnie. Porozmawiałem z nią na spokojnie i okazało się że na chwile obecną nie czuje do mnie miłości, nie tęskni za mna i nie brakuje jej mnie. Mimo tego że do tej pory bardzo jej zależało na mnie, po każdej kłótni godzilismy sie. Zawsze jej przechodziła złość na mnie. Natomiast teraz wygląda na to że swoją zazdrością zabiłem jej miłosć :(. Poradźcie mi jeśli możecie co zrobic.. Kocham ją bardzo i narazie sie nie rozstajemy bo liczymy że coś sie jeszcze zmieni w jej uczuciach. Jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość ten Rafałek
jest ciut za stary na "przyjaciela" dla niej i nie chce Ciebie martwić ale chyba chce ją uwieść

Uwieść ? Nie, nie... On obraca się w kręgu dużo piękniejszych dziewczyn niż moja.. Poza tym ma swoją dziewczyne. I dobrze wie że na moją dziewczyne nie ma co liczyć ponieważ jej zależy bardzo na mnie. No poza tym okresem który teraz nastąpił... :(