Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jokerr

6 wejdera

Polecane posty

hej mam zamiar zaczac cwiczyc tzn juzzaczełam od dzis;p chciałam sie dowiedziec czy ktos z was juz wypróbowal 6 i jakie sa wasze odczucia słyszalam ze bardzo ciezko ja po 1 dniu nie czuje nic ale to dopiero poczatek moze ktos sie przyłaczy zapraszam

Jak Ci się uda, to gratuluję;) Ciężka sprawa, wymaga dużo samodyscypliny. To dopiero pierwszy dzień, pierwszy tydzień w sumie jest ok. Później zaczniesz czuć te mięśnie :)

no własnie wiem ze to sa masakra cwiczenia ale musze ''naprawic '' swoj brzuch ale nawet 2 tyg zawsze jakis efekt nie ;p

Nie nazwałabym tego masakrą, jest ciężko, ale wszystko dla ludzi. Dobrze jest się wpierw przygotować do A6W brzuszkami choćby:)

no robiłam przez pare dni zwyczajne brzuszki ale mysle ze juz wystarczy . a co probowałas z 6

Ja przez 3 tygodnie robiłam brzuszki, później zaczęłam A6W i na początku było super, później się zaczęły schody:)

Przerobiłam 6 weidera do 5. tygodnia. Potem kręgosłup mi wysiadł. To jest jednak zbyt obciążające ćwiczenie.

Mnie to szyja bolała, chociaż kręgosłup też się odzywał. Fakt, obciążające, dlatego lepiej najpierw przygotować do niego ciało - wzmocnić mięśnie. Powodzenia!

Gość ollaa25
ja robię zwyczajne brzuszki, prawie codziennie, przy czym z minimalnym ruchem kręgosłupa, a staram się za to porządnie spinać mięśnie. wysiłek jest mały, a efekty duże. mam praktycznie 6opak zarysowanu lekko pod skórą. z tym, że zawsze miałam płaski brzuch, nawet zanim popracowałam nad mięśniami