Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do was pytanie

Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy - ksiazka

Polecane posty

Gość a ja mam super związek ludzie
ja wiem czego chcę :) dla niektórych facetów jest ważna pogoń za króliczkiem inny nie chce widzieć swojej gospodyni domowej z otłuszczonym dupskiem w wałakach i ofaflutanym żarłem szlafroku...inny nie chce mieć brzęczącej muchy która nawet nie pozwoli usiąśc po pracy facetowi a zaczyna swoje bluzgi i wywody jaki to on nie jest do bani a mimo,że ją utrzymuje(żona mojego kolegi dobrego a złapała go franca na brzuch) związek to partnerstwo i wzajemne wspieranie się a nie małżeństwa z wpadki czy legalna prostytucja

Gość wiecie co przeczytajcie
najpierw ze zrozumieniem wątek i książke potem dyskutujcie macie sprane mózgi przez kościół i TV .....mogę się założyć ,że nikt nie przeczytał ani razu tej książki ale bluzgi lecą

Gość proste jeśli sie zbytnio
interesujesz facetem i tym co robi i wypytujesz go co 5min no to on się z tym głupio czuje i odbiera to tak jakbys mu nie ufała proste jak budowa cepa ,kobiety zawsze swoją ideologię dorabiają i uwielbiają pisać różne scenariusze oraz komplikować sobie życie faceci są prości zrozumcie

Gość hhjjj
wlasnie, ludzie sie w ogole nie znaja na ludziach:)

Gość miał temat zniknońć no co jest
przecież taki zdupny temat

Gość no to niech wywala temat i co
nie zniknie, bo tu prawde ludzie mowia.

Gość u765674574574576
SKOPIOWANE: Szukanie dziury w całym Żyjcie normalnie. Faceci TEŻ czytają takie książki i niestety, ale śmieją się z mądrości życiowych autorek takich poradników, bo prawie żadan z nich nie miała szcześliwego życia u bioku partnera. Albo partnera w ogóle... kurczakowy chips Któraś z was opisała swój związek, który jakoby miał byc "cool", superhiperfajny.... Mianowicie: jej facet pisze smsa że nie wraca z pracy do domu, tylko robi wypad. Ona nie odpisuje, bo po co jej wiedzieć jaki, dokąd, z kim, tylko zaczyna się pindrować na dyskotekę. Dzwoni po kolezanki, wyłącza telefon (żeby nic jej nie rozpraszało) i jadą na dyskotekę. Ani ona, ani jej facet nie wiedzą gdzie jest to drugie, żadne żadnemu nie powiedziało o której wróci, z kim się wyszło -super! Spytajcie swoim mężczyzn / kobiet / rodziców / przyjaciół czy chcieliby żyć w takim związku? Sami zobaczycie że większość powie "oczywiście że nie". Bo po co być w takim związku? Równie dobrze można mieszkać samemu albo mieć współlokatorkę. Dla mnie taki związek jest godny pożałowania, a nie zazdrości. Niestety pewien odsetek kobiet uważa że tylko taki związek jest wartościowy i godny dzisiejszych czasów. Na szczęście niewielki odsetek. Ja w każdym razie współczuję dzieciom takich rodziców, którzy mają się wzajemnie w dupie.

Gość lepiej wam
no tak czemu kobiety mają się zmienić

Gość jak to zmienić.
??

Gość do skopiowanego
czyli dalej nie rozumiecie acha czyli wg was facet ma prawo olewać kobiete robić sobie wypady z kumplami a ona ma siedzieć i sie martwić wg was dupków poparanych to vice versa kobitka robi to samo proste koleś ja olewa to ona jego też proste...wszak małżeństwa nie powinno to się tycxzyć

Gość bewrwe
do skopiowanego >> ale beznadziejnie głupi/a jesteś :O:O:O nic nie zrozumiales z tej wypowiedzi :O :O chodziło o to że w żadnym związku nie powinno być tak że jedno drugiemu nie mówi gdzie idzie i o której wróci. Pomijając już że to całkiem chore że niby zakochana parka spędza wolny czas osobno. :O Gdaklacie o czyatniu ze zrozumieniem - sami się tego nauczcie.

Gość Czy ktos moze ma te ksiazke
w wersji internetowej? A moze rowniez Graya - kobiety z wenus a mezczyzni z marsa /albo jakos tak?/

Gość aleeeeeeeeeeeeee
jak sama nazwa wskazuje, jedna ksiazka jest o zolzach, druga - o kobietach i mezczyznach. a wy sie wpasujcie tam gdzie pasujecie:D

Gość trzeba czytać ze zrozumieniem
proste a inni tego nie potrafią :) może co nie co sprawdziłoby się w otwartych związkach z tej książki ale w małżeństwie już chyba nie koniecznie

Gość dokladnie tak jak mowisz
hehehe

Gość znowu sie powkurwiacie i temat
wytnom

Gość ffdgggfg
nie kochaja wcale, nie kochaja.

Gość oj kogoś strasznie boli
ten temat i strasznie przez niego cierpi