Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do was pytanie

Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy - ksiazka

Polecane posty

Gość jeszcze cie znajdą po IP
i żywcem ze skóry obedrą bo ty masz całkiem dobrze i ci sie układa;) chociaż nie wierzę aby to się stało bo 98% osób na kafe to niedouczone matoły i napewno tego nie zrobią

Gość no wlasnnie o to chodzi tutaj
to cie znienawidza "zołzy":D:D:D KTORE SAME TEGO NIE POTRAFIA MIEC!

Gość zołza mająca wszytko
w tej książce zołza nie znaczy zołza dosłownie tylko silna niezależna kobieta przeczytaj książkę a potem wypowiadaj się na temat ok.bo twojego bełkotu nie chce się czytać

Gość no tak matki polki
przeciez ksiądz na kazaniu powiedział,.że książka jest be i że jest dziełem sztana zegnam was matki polki łapiące na brzuch

Gość hahahaha idz sie lecz
zołza mająca wszytko w tej książce zołza nie znaczy zołza dosłownie tylko silna niezależna kobieta przeczytaj książkę a potem wypowiadaj się na temat ok.bo twojego bełkotu nie chce się czytać ahhahahahahahahaa "NIEZALEZNA"?????// JAK FRYTKA ALBO DODA, ktora ma juz problem ze zdrowiem i kregoslupem?:D:D:D:D:D ALE PRZECIEZ MA KASE I PORSCHE!!!!!!! owszem, czytalam ksiazek, ale takich bredni to zadna KOBIETA BY NIE NAPISALA> tylko "niezalezna":D

Gość ale dzicinada
@ moze was naprostują w końcu BRAWO, bo my nie wiedzielismy, ze ten temat tu jest na forum!!! brawo!!! idz do szkoly:D

Gość z debilkami i bezrobotnymi
matkami polkami z 3ką dzieciaków mężem zawsze w delegacji nie ma jednak o czym dyskutować ....cóż pokazuja swój poziom a potem mamy postępujący analfabetyzm i debilzm a potem wychowawcy załamuja ręcę i się... bo matka woli ogladac M jak miłość albo na wspólnej masakrę dla mózgu jednym słowem niz naprawdę zająć się dzieckiem a tym bardziej jego wychowaniem a ten bidny mąż zapierdala jak głupi żeby "księżna domowa " miała wszystko

Gość ze cooooooooo
tia, pozytywne myslenie. nie na kafe, tu sie wszyscy zala:D

Gość ft45y5
Ktoś napisal "to rada jak stać się silną, niezależną kobietą". Ja nigdy nie byłam za totalnym równouprawnieniem. Powód jest prosty - z mojego punktu widzenia jest on niemożliwy, ponieważ SIĘ RÓŻNIMY! NIGDY NIE BĘDZIEMY TACY SAMI! A np. w czasie ciąży, porodu czy połogu te różnice są wyraźnie określone: kobieta rodzi, opiekuje się dzieckiem, facet wychodzi na zewnątrz i zdobywa pożywienie. Czy chcecie tego czy nie - różnimy się, są role kobiece i są role męskie. Czy wy silne, niezależne kobiety, będące za równouprawnieniem - oburzacie się gdy facet otwiera wam drzwi, puszcza przodem? Moim celem nigdy nie było stać się silną niezależną feministką. Ja chciałam mieć partnerski, satysfakcjonujący związek. I mimo iż jestem samowystarczalna (pracuję, nieźle zarabiam, mam swój samochód), poradziłabym sobie sama to zwyczajnie nie chcę. Uzupełniamy się z mężem i jedno bez drugiego nie wyobraża sobie życia. Mężczyzna nie jest dla mnie jedynie dodatkiem do mojego super fajowego, wyzwolonego życia. Miłość, związek i rodzina to dla mnie sens zycia, pieniądze są tylko środkiem by to życie ulepszać. A co najważniejsze - nie widzę nic a nic wstydliwego w tym wyznaniu. Możecie wierzyć lub nie, ale jestem każdego dnia szczęsliwa.

Gość dokladnie tak jak mowisz
niestety, NOWOCZESNE KOBIETY TEGO NIE WIEDZA, ZE WCIAZ SA KOBIETAMI! A jak ma sie facet wykazac, skoro ona sama wszystko robi??? facet jest dzisiaj potrzebny TYLKO DO ZROBUENIA DZIECKA. a nawet to nie, bo sa banki spermy...

Gość a ja sie zastanawiam
temat pewnie nie pasuje do kafeterii, wiec zaraz mod go usunie......

Gość kolaborant_____
a ja mysle ze przez rownouprawnienie sa same problemy........ laski skarza sie ze facety to cioty, że zbabieli, że co się stało z tym światem, ale same im zabraniają wykazać się męskością............ zabraniają płacić za siebie na pierwszej randce - tylko nieudolny facet sknera będzie się z tego cieszył, ale dla prawdziwego faceta będzie to policzek............. facet nie chce twardej baby która ze wszystkim sobie poradzi, może i na początku taka będzie dla niego interesująca, ale spędzić całe życie z babochłopem? to zabiera mu męskość, nie może się niczym wykazać........... nie mówię żeby od razu robić z siebie jakąś tkliwą słodką kokietkę która nawet nie potrafi odkręcić żarówki, ale bez przesady...... dajcie facetom się wykazać, niech was zdobywają, niech pokazują swoją męskość..... kobieta ma być właśnie uczuciowa, delikatna, wrażliwa - przecież gdyby chcieli twardego, bezuczuciowego partnera to wiązaliby się z innymi facetami..............

Gość no ale wątek o pozytywnym
myśleniu się trzyma od 2004roku zobaczcie sami jedni się żalą a inni nie moze was ktoś naprostuje złośnice

Gość i co zwaliłeś sobie źrebaczka
pędraku ...

bo ja tez przed chwila sobie ulzylem:D

przecież ty wolisz pociupciać w gniazdko...od prądu zboczku

tak, a pozniej sobie papierem owijam, zeby nie cieklo

przecież ty masz cipke co dostajesz okres od prądu

Gość juz koniec tych wyzwisk
a co do tematu - ksiazka jest do niczego, ale trzeba umiec czytac i miec dystans do tego.

Gość no ja was muszę zmartwić
a mi się książka bardzo podobała wszka każdy ma prawo do własnego zdania prawda??

Gość no i pewnie ze mozesz miec
moze ci sie podobac, mozesz miec wlasne zdanie, ale jesli sie bedziesz nia kierowac w zyciu, to zginiesz... o to tylko tutaj chodzi. rozumiesz?:)

Gość n253
ja wciąż nie rozumiem tych głupich frazesów "trzeba nauczyć się czytać", "trzeba ją potraktowac jak przenośnie" za przeproszeniem.... co wy pierdolicie? to niby jaką szkołę czytania trzeba skończyć by zrozumieć tekst "gdy on wyjeżdża na weekend, nie pytaj dokąd" jak pojebana musiałabym być żeby zobaczyć w tym zdaniu jakieś drugie dno lub głębokie przesłanie? egzaltyczki od siedmiu bolesci.... zdanie jest proste "nie pytaj" znaczy "nie pytaj"

Gość marat avv
No a co to za związek że każde sobie jeździ gdzie chce, a drugiego to nie interesuje? :)

Gość n253
właśnie o to mi chodzi A jeśli już szukać przesłąnia to można znaleźć wyłącznie takie: "niech cię zupełnie nie obchodzi co on robi" i wy tu kłapiecie o tym że książka jest super? ale jeśli dla was tak wygląda super związek to szczerze wam gratuluję :D

Gość a mi ta ksiązka sporo wyjaśnia
ale nie biorę jej dosłownie w każdym bądź razie wiem że nalezy siebie szanować ;) i nie martw sie nie zginę szkoda mi twoich przyjaciółek jeśli im udzielasz takich rad "zawistna koleżaneczko" babka pisze fajnie może do ciebie nie dociera bo dzięki temu właśnie niektóre kobiety odnalazły się w życiu a ty pewnie nie masz jak...acha mąż cie utrzymuje albo jego starsi za bardzo pomagają ...czy jesteś na garnuszku rodziców ...nikt przez książke nie zginie Czy zginął ktoś przez "the secret" a było tyle samo kontrowersji tyle samo bluzgów leciało ale cóż w fanatycznym katolickim kraju to jest be ,be jest PM be jest kobieta która wie co chce i która rozwodzi się ze zdradzającym mężem....bo bezczelnie bzykał koleżanki z pracy swojej zonki

Gość no tak odnosnie czytania
"zdanie jest proste "nie pytaj" znaczy "nie pytaj"" zdanie jest proste, ale RADA JEST POJEBANA!!!!!! kumasz? i co to za zwiazek??/ wlasnie:D

Gość no i tak koncza wlasnie zolzy
"Czy zginął ktoś przez "the secret" a było tyle samo kontrowersji tyle samo bluzgów leciało ale cóż w fanatycznym katolickim kraju to jest be ,be jest PM be jest kobieta która wie co chce i która rozwodzi się ze zdradzającym mężem....bo bezczelnie bzykał koleżanki z pracy swojej zonki" kolejne skrajne przypadki od dziewczynki, ktora nie rozumie, O CZYM MYB TU W OGOLE rozmawiamy:D:D:D masz racje, nie zginiesz, ty juz jestes do tylu z mysleniem.