Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

moge spac, kto ma ochote pogadać

Polecane posty

Gość
hehe wiesz to moze byc podejrzane a on nie jest głupi :) choc sadzac po tym jak łatwo pozwolił sie wkręcic zaczynam sie nad tym jednak zastanawiac :/

zle to wyrazilem. napisz mu na Nk, ze chcesz sie spotkac. poznac go. umow sie gdzies na kawe, piwo. jako jego kobieta powiedz, ze chcesz isc do kina, czy do teatru, tego samego dnia i o tej samej godzinie co to fikcyjne spotkanie z ta z NK. jesli pojdziecie do kina. Oswidcz mu sie. jesli bedzie chcial poznac tamta. niech pozna. bedziesz miala seks, bo po to sie spotkacie. ;)

Gość ixiplum
jak mu powiesz ze jakas laska dzwonila mowiac ze twoj facet cie zdradza , to jesli to robi to raczej nie przestanie a bedzie ostrozniejszy w dzialaniach , to juz wersja pierwszego wolnego nika jest bardziej trafiona

jesli rozegrasz to sprytnie, nie skapuje sie. mozesz zatrudnic do tego swoja przyjaciolke. niech mu pisze wiadomosci, kiedy Ty np: siedzisz w wannie i robisz sie na bostwo, dla niego.

Gość
kurcze jestecie kochani naprawde dziekuje za checi ale ja juz przez samo załozenie tego konta czuje sie jak ostatnia zdesperowana kretynka i takie zagrywki to zupelnie nie w moim stylu ale tez nie zostawie tego tak musze to jakos rozegac bo mnie cos trafi i to z tym umowieniem sie to nie jest zły pomysł musze tylko sie z tym przespac a w czwartek jak sie spotkamy to chyba przenituje go wzrokiem mam ochote udusić gnojka :/

Gość ixiplum
no powodzonka, napewno znajdziesz najlepsze wyjscie

Gość
podnosze topic :/ przespałam sie z problemem i niestety nic mądrego nie wymyślilam :( ehhh

Gość
moze któraś z pan na kafe ma bądz miała podobny problem ?? :(

Gość
ehhh ludzie ... :)