Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana bardzo

jak mam zajść w ciążę, mam już dość

Polecane posty

Gość załamana bardzo

prawie rok i nic :((((( niby wszystko z nami gra a jednak brzuszka nie mam. co moze pomóc

przestac myslec o tym :) ja przestałam i od wczoraj mam już dwie kreski :) a wystarczyl jeden cykl bez myslenia,liczenia, mierzenia i badania :) po prostu odpuscilam:)

Gość załamana bardzo
tylko jak tu przestać myśleć....:( gdy tak bardzo się tego pragnie

Gość załamana bardzo
u lekarza mam wizytę za miesiąc. ale oczywiście o to zapytam, niestety do niego sa kolejki ale podobno warto...

Gość dla pocieszenia
Jeśli to Ci pomoże to opowiem Ci moją historie: mam już 35 lat, z moim mężem staraliśmy się o baby 4-5 lat, przeszliśmy masę badań, niektóre, szczególnie dla mnie były bardzo bolesne, zrobilismy nawet inseminacje i nic, aż w koncu on nie wytrzymał presji i odszedł, załamka, teraz mam nowego partnera znów sie staram od kilku miesięcy, niedługo idę do szpitala na laparoskopie, staram się nie myśleć i coraz lepiej mi to wychodzi, chętnie służę rada, pomocą np.jakie badania zrobić albo coś w tym rodzaju, glowa do góry, na pewno się uda, daj znać jak bedziesz czegoś potrzebowała

Gość załamana bardzo
zrobiłam test. baaaaaaaaaaaaaaaardzo słaba druga kreska. czy ja mam przywidzenia???zamiast okresu mma plamienie właśnie. czy to może być to??

Gość załamana bardzo
upupup

Gość upupuupupu
upupup

Gość elka9797
a ile masz lat?ja staralam sie 7 miesiecy i to jest podobno normalne.Jakei mialas badani robione?jesli jest druga kreska to jestes w ciazy tylko uwazaj na te plamienia

owszem to moze byc TO!!! zrob za kilka dni ponownie test i powinna druga kreska wyjsc wyrazniej - ja tez tak mialam - gratuluje

Gość załamana bardzo
no ale ta kreska jets naprawdę słaba. badania miałam regularnie robione, już nawet jakie ale było podejrzenie o podwyższoną prolaktynę i była idealna. potem cienkie endo ale jest już dobre n o i dalej nic. a takreska to jest wątpliwa chyba. nie wierzę w to ze względu na to plamienie. to było by zbyt piękne, żeby było prawdziwe

Hej załamana bardzo! A ja zazdroszczę ci nawet tej słabiutkiej kreseczki:D. Ja staram się już 7 miesięcy i na razie nic. Fakt , myślę o ciąży i to często ale z drugiej strony nie da się o tym nie myśleć, zwłaszcza kiedy się nie udaje. Ja mam za sobą badania hormonalne i niby wszystko ok ale kreseczki choćby jej cienia jeszcze nie udało mi się zobaczyć;). Trzymam kciuki, a nóż ci się udało?!

Gość malutka8479
Witam Czytam forum staraczek i sama juz nie wiem co o tym myslec. Staram sie znalezc jakas nadzieje tutaj ze byc moze ja tez mam fasolke... Juz tak dlugo sie staramy Moim utrapieniem jest PCO Teraz znow bralam Luteine. Odstawilam ja w piatek, czyli od 5 dni nie mam @ i strasznie zle sie czuje... Bola mnie piersi, jajniki i ciagle mam zgage mimo ze nie jem nic tlustego. Poza tym malo jem a waga nie spada, wrecz przeciwnie... Byc moze nie powinnam sie ludzic...ale same wiecie jak to jest Licze na jakis Wasz odzew...widze ze niektore z Was sa juz szczesliwymi Mamusiam Czy moje objawy moga wskazywac na...fasolke??

Powiem ci tak że im mocniejsze objawy tym mocniej i lepiej pracują hormony. Jeżeli twoje objawy byłyby ciążowymi to myślę że wszystko na dobrej drodze. Jeżeli bolą cię jajniki i piersi to idealnie. Czasem jeszcze potrafi ciągnąć coś w macicy ale nie każda tak odczuwa.

Gość załamana bardzo
no i nie mma tego okresu, a jajniki mnie strasznie ciągną i czuję takie pulsowanie co jakiś czas w pachiwnach. sama nie wiem. przecież wczoraj plamiłam. a dzisiaj po seksie miałam kroplęi nic.cały dzien bez podpaski. boje sie ze jednak przyjdzie @ i nadzieja umrze znowu

zrób sobie badanie b-HCG i bedzie wszystko jasne w kazdym szpitalu zrobisz zapłacisz jakies 30 zł ale bedziesz wiedziała dokładnie :) Ja staram sie od 11 miesiecy.I niestety tez nic

Gość załamana bardzo
niestety nie mam na razie możliwości. nie mieszkam w kraju i dopiero załatwian sprawy urzędowe w kraju gdzie mieszkam dlatego jeszcze się z tym wstrzymam. :)

Gość załamana bardzo
i okres. już nic nie rozumiem :(

Hej :) Plamienie mogło być zapowiedzią miesiączki ( ja tak ostatnio miałam). Nie poddawaj się tak łatwo:)

Gość załamana bardzo
no i okres mi zanika wczoraj w miare silne krwawienie,dzisiaj już słabe. tylko mam na sobie drugą podpaskę od rana. i ciągnie w podbrzuszu po prawej stronie ze az na noge promieniuje. normalnie okres mam 6 dni ,a 2 dzien jest najsilniejszy a tu wszystko do góry nogami. zgłupieć można...

Gość a ile masz laaat
ze juz zalamana bardzo jestes? Bo rok to nieduzo. a nie masz anoreksji, anemii albo jakichs zaburzen z tarczycą?

Gość załamana bardzo
mam 25 lat, żadnych zaburzeń, anoreksji ani problemów hormonalnych czy z tarczycą. jestem zdrowa