Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrr

skierowanie do szpitala.

Polecane posty

Gość trrr

cześć mam pytanie czy jak dostałem skierowanie do szpitala na ul Koszarową we Wrocławiu to mam tam pójść i ustalić termin przyjęcia czy mnie od razu biorą i co trzeba wziąć ze sobą ?

Gość dsfdfd
Od razu biorą. Weź potrzebe rzeczy, które przydają się w szpitalu :P Piżama, szlafrok, kapcie, kosmetyki

Gość trrr
a mogą być krótkie spodenki ^^ bo nie śpię w piżamie ; D kurde mam jutro kolokwium a lekarka że do szpitala z rana albo najlepiej dziś ; /

Myślisz, że lekarz zadzwonił do szpitala i załatwił Ci miejsce, ktore już na Ciebie czeka, nie wiadomo, do kiedy, bo w końcu nie wiadomo, kiedy i czy w ogole sie zgłosisz? :) To oczywiste, ż enajpierw zglaszasz się do rejestracji w szpitalu i ustalacie termin przyjęcia (nie zdziw się, jak to będzie za pół roku) - możesz w recepcji od razu też zapytać, co masz ze sobą wziąć (w różnych szpitalach są rózne zwyczaje, np, czasem trzeba mieć swoje igły (cieńsze, bo daja np, końskie wenflony, jak chcesz lepszy - to swój)), czy jakies materiały opatrunkowe

Gość trrr
okeej hehe dzięki no bo mi chodziło właśnie żebym czasem jak tam pojadę szybciej to żeby mnie od razu nie wzięli ; D

2 razy byłam w szpitalu ze skierowania i dwa razy od razu mnie przyjęli tzn raz nie było właśnie niby miejsca ale poszłam do swojego lekarza i zaraz się znalazło :)