Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auuuuuahhh

Dziewczyny, pomozcie! Prezent dla faceta, do 300zl, myslalam o jakims

Polecane posty

Gość auuuuuahhh

fajnym, oryginalnym wypadzie, kursie, kilku spotkaniach z osobistym trenerm, nie wiem. Zainteresowania: pilka nozna, zwierzeta. W gre wchodzilby jakis krotki wyjazd, np w styczniu (w ramach prezentu oczywiscie;) ) Myslalam tez o jakims fajnym Sylwestrze;) Chodzi o to, ze slysze dzwony tylko nie wiem w ktorym kosciele, moze pomozecie mi wymyslic cos konkretnego??? Prosze, moze przy okazji ktos tez zaczerpnie pomysl:D

Gość auuuuuahhh
łup!:D

Gość auuuuuahhh
nikt nie pomoze????? :(:(

Gość a bo ja wiem
Mógłby być karnet na mecze jego ulubionej drużyny piłkarskiej - pewnie kibicuje komuś w polskiej lidze, jeżeli lubi nogę - tyle, że to raczej trzeba kupić przed kolejką jesienną bo na wiosnę dokończenie sezonu, chyba, że sprzedają za pół ceny ;p bo normalnie to i tak większy koszt. No ale jeżeli chciałby np. nauczyc się grać w tenisa czy squasha to możesz mu kupic taki karnet. Albo na nauke jazdy na nartach/desce i razem moglibyscie wyjechac gdzies w góry.

w wawce to nie bylby to duzy karnet na osobiste lekcje co najwyzej 3:( o albo intro nurkowe :) tyle ze na basenie to slaba przygoda:/ ale jednak:)

Gość auuuuuahhh
mały pieprzyk - no wlasnie mi o kilka lekcji chodzi, wlasnie!!:D A z tym karnetem tez zajebisty pomysl!! Musialabym tylko zadzwonic i zapytac, czy sie jeszcze da.. Jestescie super!:D