Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platek sniegu

DZIWNE ZACHOWANIE!! pomozcie rozwiazac zagadke!!plissssssss

Polecane posty

Gość Ja Ciebie rozumiem
A może zaintrygowało Cię to,że On nagle zmienił stosunek do Ciebie ? Może dlatego tak bardzo zaczęło Ci zależeć na nim... Napiszę Ci jak było u mnie.. Zainteresował się mną facet, wodził wzrokiem, gdzie ja tam i on. ( mam 29 lat i tylko kilku mężczyzn takim wzrokiem na mnie patrzało) Zaczepiał, zagadywał...w pewnym momencie kiedy zaczęłam odpowiadać na jego spojrzenia ot tak poprostu..trochę dla zabawy... on całkiem zmienił swoje zachowanie całkowicie się odciął :( widzę teraz,że wręcz specjalnie unika mojego wzroku.

Gość platek sniegu
i to jest dziwne - u mnie bylo troszke inaczej. Facet byl tak cieply i zainteresowany tym co robie, czego chce w zyciu, o czym marze...jak nikt...bardzo mu sie spodobalam, wysylal takie slodkie, fajne smsy i otworzyl mnie, spowodowal,ze odpowiedzialam tym samym-bylam ciepla i serdeczna, tak jak on...i nagle w ciagu weekendu zmienil sie....

Gość ttww
Płatek śniegiu skoro on wie że masz faceta i pewnie nie chcesz z niego zrezygnować to szkoda jego czasu.. faceci też mają uczucia, może zaczął coś do ciebie czuć, może dla niego nie jest to zwykłe koleżeństwo i chciałby cos wiećej a ty przecież nie możesz mu tego dać bo jesteś juz związana więc czy chciałby czy nie musi się wycofać żeby nie angażować się więcej w coś co nie ma racji bytu.