Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezenty giwazdkowe 2009

14 latka

Polecane posty

Co kupić na prezent nastolatce? perfumy i kosmetyki odpadają bo używa swoje sprawdzone firmy na rożne sprzety mnie nie stac ciuchow nie lubi bo ma nadwage i rozpacza jak ma cos kupic a wiec co?

Dodam jeszcze że lubi Dodę i takie reality show typu "kroliczki playboya" i te wszytskie "zakochaj sie w..."

Gość sdfsdfsdfsdfsdf
kupjej cos zeby mogla schudnac. tzn karnet na basen, silownie, moze w sumie nie, ale sa np maty do tanczsenia, czy gry takie ze cale cialo sie rusza, np wii. czy jakos tak.

Nie mam zbyt dużo kasy to ma być coś do 80.00 nie stać mnie żeby fundować jej matę albo karnet na basen :( moze jakies jeszcze pomysly?

może wiesz jakie książki lubi? może lubi malować, albo rysować? może jakieś fajne cieplutkie rękawiczki? a jak nie masz pomyslu to daj kasę. ja w tym roku dla brata (też 14 lat ma) kaskę daję. ale on na nowy komputer zbiera, więc mu się przyda każdy dodatkowy zastrzyk gotówki :)

Gość Kto pyta nie błądzi...
Może jakąś fajną książkę albo płytę z muzyką lub filmem.

Możesz jej dać bon na zakupy w danym sklepie(reserved,cubus...) mozna tam kupić bon o różnej wartości właśnie jako prezent.A może ma tel kom?Możesz jej zafundować doładowanie......