Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MTV zeszło na psy /

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

poniewaz uwielbiam muzykę dokupiłam do familijnego pakietu polsatu, pakiet muzyczny. No i wiecej tego nie zrobię. Co sie stało z kanałem MTV, muzyki prawie wcale, beznadziejne programy a jak juz wczoraj zobaczyłam randkowy program o gejach to poległam :o żeby nie było, to nie mam zupełnie nic przeciwko gejom, ale czy do cholery takie programy musza leciec na kanale muzycznym, a gdzie muzyka??? MTV jest do bani

Gość east
ten program robi ludziom wode z mozgu jesli jzu to polecam vive ale ten kanal tez powoli sie stacza

Gość ale na vh1 też już są
Kardashianowie, króliczki playboya i inne głupawe programy mtv są też na vh1.

Masz rację. A później zdziwko, że piętnastolatki rodzą dzieci A żeby było śmieszniej na jakimś MTV zagranicznym jest też program i o takiej tematyce. Najwięcej muzyki jest tam chyba w reklamach.

Gość fgthbnyju
' ale na vh1 też już są Kardashianowie, króliczki playboya i inne głupawe programy mtv są też na vh1.' tak ale wciaz najwiecej jest muzyki. na MTV sa w wiekszosci takie 'reality' show: Next, Co na to tato (najbardziej ustawiany program jaki moze istniec :O ), randka z mama czy jak to sie nazywa, weekend z ex, ten o panienkach, ktore musza sie ustawic jak ich faceci wybrali, zapomnialam jak sie nazywa ale glupi jak widelec itd :O jedyna stacja, ktora puszcza tylko muzyke to MTV2, jezeli ktra lubi rockowa muzyke to ta stacja jest dla nie :)

Gość MTV będzie fajne
Jeśli zaczną puszczać muzykę sprzed lat a nie durne nowości !! Powinni grać Modern Talking, CC Catch, Duran Duran, Roxy Music i wiele innych klasyków. Ale póki żyje gnój Niedźwiecki, to nic takiego nie puszczą, niestety :(