Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suczi**

jakie sa wasze ulubione pozycje????

Polecane posty

zbrukana???????pomysl...jesli sie zwiazesz z kobieta to co na 1 spotkaniu sie zapytasz ilu miala????a jak pozna twoje zdanie na ten temat to ci powie ze miala 1 choc naprawde miala 15

Gość co to znaczy na łyzeczke
????????????????????/

Gość Swawolny Dyzio
Porządności nie da się udawać. Taka co miała 15 w cnotkę się nie zmieni już

Gość Swawolny Dyzio
Tylko, że taka co miała 15 nie zasługuje na miłość porządnego faceta. Swoją drogą, fajne masz koleżanki. Ja bym z taką to nawet na piwo nie poszedł, jakbym wiedział o jej 15 partnerach

ja z nimi nie spalam poza tym to nie moje cialo one decyduja co robia mysle ze kazdy ma do tego prawo i sie nie wtracam

swawolny a jak ty bys mial 30 partnerek to byś się spotykał z takim laskami co miały 30 facetów?:D a suczi ma rację.. gówno a nie poznasz z iloma dziewczyna spała🖐️ ps.skoro na piwo nie pojdziesz z taką co miała 15 to jak ty sobie radzisz? tzn, zawsze na wstępie pierwsze pytanie do laski podłączonej pod wykrywacz kłamstw ilu facetom dała dupy?:> :D

Gość Swawolny Dyzio
Jak np. kumpela się przyznała mojej żonie, że miała chyba 8 partnerów to od tego momentu dość ciepłym moczem olewam tą psiapsiółę żony. Uważam, że kobieta z klasą nie powinna mieć wielu partnerów

Gość a ja mam 1 chociaz mam
25 lat...a moze powinnam miec wiecej? nieeee fuj tyle moj sklep nie przyjmuje starych butelek...papa

Gość Swawolny Dyzio
A ja to nienormalny? Co złego w tym, że by nie pasowała do mnie kobieta z bujną przeszłością? Moja żona też była dziewicą jak mnie poznała i wszystko gra

spoko ja tego nie neguje tylko poprostu jak poznajesz kogos to nie wiesz napewno ilu ten ktos mial partnerow.a jak bys sie zakochal a potem sie dowiedzial ze miala np. 3 to bys sie odkochal i ja zostawil???????

Gość pniim
Ja lubie jak on jest na mnie, moge obserwowac jego twarz

Gość xbasiax
Chciałabym uprawiać sex w pozycji na kowbojkę ale , boje się bo nie wiem jak zacząć i co robić podczas seksu ? aha i zastanawiam się czy jak kobieta siada na faceta to czy to ja będzie bolało czy to takie samo odczycie jak w pozycji klasycznej ?